sakatlar-demir-1



CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL DEMİR SAKATLAR DERNEĞİ ZİYARETİNDE, ÖZÜRLÜLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ


 

DEMİR “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ YEREL YÖNETİM GÖZ ARDI EDİYOR”


 



 

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir ziyaret ettiği Karabük Sakatlar Derneğinde, engellilerin sorunlarını dinledi.

CHP Adayı Demir, engellilerin yerel yönetimler tarafından göz ardı edildiğini vurguladı. Erdal Demir “Engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimize eski terminalin bulunduğu yerden bir yer tahsis edilmiş, fakat engelli kardeşlerimiz için burası hiç müsait değil. Şehir merkezinin oldukça uzağında, dernek binasına girişlerde engelli rampaları yok. Binanın önüne bir rampa yapılmış ama çok dik ve tekerlekli sandalye ile bir engelli kardeşimizin tek başına çıkması çok zor. Rampa dik olduğundan geriye devrilme tehlikesi yaşanıyor. Binanın çatısı akıyor, giderleri tıkanıyor ve bunun gibi sorunlar çok.” Diye konuştu.

Karabük Belediyesi tarafından engellilerin adeta dışlandığını belirten CHP Adayı Demir “Engelli kardeşlerimiz kendilerine tahsis edilen bu yerdeki problemleri defalarca Karabük Belediyesi yetkililerine iletmelerine rağmen duyarsız kalınmış. Gelişmiş Avrupa ülkelerinde engelli vatandaşlara verilen önemin onda birinin burada verilmediğini görüyoruz ve çok üzülüyoruz. Bizim engelli kardeşlerimizin topluma ve üretime katılması için projelerimiz var. Bu kardeşlerimize elimizi her zaman uzatmalıyız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi