20150722AW482736_02Almanya’da kurulu bulunan Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam ve yönetim kurulu üyesi Bilal İnam Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’i ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler


 

İnam, Tezsever’e göreve geldiği günden beri Karabük’te uyuşturucuyla mücadelen doğru yaptığı başarılı operasyon ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizler her ne kadar Almanya’da yaşayan gurbetçiler olsak ta memleketimizi yakından takip ediyoruz. Sizlerin de yaptığınız başarılı çalışmaları basından takip ediyoruz. Özellikle Karabük’te uyuşturucuya karşı yaptığınız operasyonları ve verdiğiniz mücadeleyi uzakta da olsak yakından takip ediyoruz. Bir Karabüklü ve Yeniceli olarak bu mücadelenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mütevaziliğinizi hiçbir zaman unutmadık. İnşallah daha uzun Karabük’te Emniyet Müdürü olarak görev yapmanızı arzuluyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ise, Dernek Başkanı Abdullah İnam’a teşekkür ederek, “Geçtiğimiz Şubat ayında Almanya’da düzenlen Karabüklüler gecesinde bizlere Türk gelenek ve göreneklerine göre gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Karabük’te Emniyet olarak son 20 yılda yakalanan uyuşturucuyu bizler 8 ayda ele geçirdik. Bu yönde kurduğumuz ekipler Karabük ve çevresinde gençlerin zehir tacirlerinin eline düşmemesi için yoğun çalışma sergiliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı İnam, Tezsever’e uyuşturucuya yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi