Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, son aylarda uyuşturucu ve Asayiş olaylarında üstün başarı ve gayret gösteren personeli teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.


 

20141125AW253768_01Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, başta Asayiş Şube Müdürü Minir Kızılkaya, KOM Şube Müdürü Raif Arabacı ve İstihbarat Şube Müdürü ile başarılı polis memurlarını makamında kabul ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tezsever, son aylarda uyuşturucu ve Asayiş olaylarından gösterilen başarılı çalışmalara dikkat çekerek, “ Can siparine halkımızı rahatsız eden olaylara karşı arkadaşlarımız koşturuyorlar. Karabük tarihinde 20 yılda alınan uyuşturucunun iki katını 6 ayda aldık. Bu büyük bir rekordur. Bunun yanında Eskipazar ilçesinde meydana gelen cinayetle ilgili 3 kişi iyi bir takip ve koşturma neticesinde profesyonel bir şekilde özel ekip kurarak il dışında yakaladık. Bunlar güzel ve başarılı çalışmalardır. Bende arkadaşlarımızı tebrik ederek ödüllendiriyorum. Bu bir ekip işi ve profesyonel çalışmadır. Halkımızı rahatsız edebilecek kişi ve şahıslara karşı dimdik ayakta gereğini yapıyoruz”dedi.

Editör: Haber Merkezi