Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karabük Şube Başkanı Hatice Bilici ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Safranbolu Kanuni Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'i ziyaret etti.


 

20160301AW674840_02KADEM Karabük Şube Başkanı Hatice Bilici, ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürlüğü olarak son yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever ve emniyet teşkilatını, özellikle son yıllarda uyuşturucuyla mücadelede yapılan başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Karabük'te huzur ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarını da sizin nezlinizde tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın bundan sonrada devam etmesini diliyorum" diyerek teşekkür belgesi takdim etti.

Safranbolu Kanuni Ortaokul Okul Müdürü İbrahim Sezer ve Okul Aile Birliği üyeleri de Tezsever’i makamında ziyaret ederek, uyuşturucuya yönelik yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek teşekkür belgesi takdim etti.