Emekliler Derneği Karabük Şubesi Başkanı ve yönetimi, bugün Karabük Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Alaaddin Polat’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.


 

1-(1)-(2)


Başkan Bulut, “Karabük’e yakışır güzel bir hastane yapılmıştır. Yapanlardan ve sebep olanlardan Allah razı olsun der teşekkür ederiz. Hastanemizin çalışmalarını yakinen takip ederek, hastanemizde hizmet eden Prof, Doç, Yrd.Doç, Uzman kadrolarında çalışanların olduğunu, bunların güzel hizmetler yaptığını, bazı ilk ameliyatların Karabük’te yapıldığını görmekten gurur duyuyoruz” dedi. Hastanemizde onkoloji servisinin biran evvel hizmete girmesini, Ankara’ya ve şehrdışına giden hastaların artık buralarda tedavi edilmelerini talep eden Başkan Bulut, Başhekime teşekkür etti.

Araştırma Hastanesi Başhekimi Polat, ziyaretinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür ederek, onkoloji servisi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, bir onkolog kadrosunun Karabük’e verildiğini, kendilerine bir hedef koyduklarını, Karabük dışına giden hastaların %80-90’ının 2015 Haziran ayı itibariyle artık Karabük’te tedavi olacakları müjdesini verdi.

Ziyaretin ardından Emekliler Derneği Başkanı, Yönetimi ve Başhekimi hastanede yatan hastaları ziyaret ederek birer karanfil verdiler.

Editör: Haber Merkezi