20140627AW129862_02Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan “Dünya Emekliler Haftası” münasebetiyle Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Emekliler Haftası’nın, Dünyanın yetiştirdiği en büyük liderlerden olan Mustafa Kemal Atatürk’ün emekli oluşunun 87. Yılı vesilesiyle kutlandığını ifade eden TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, emekliler haftası münasebetiyle Huzurevi ziyaretinin de yer aldığı çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

Ziyaret vesilesi ile tüm emeklilerin Emekliler Haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Vali Orhan Alimoğlu ”Karabük emeklisi çok olan bir ilimiz, zaten emekli dediğin dünya ya gelen bütün insanlar Allah ömür verirse sonunda emekli olur. İşlerimizi ve problemlerimizi birlikte çözmeye gayret ediyoruz. Konuşarak, anlaşarak doğru ve makul olanları bulacağız. Başta büyük ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden bütün emeklilerimize rahmet diliyorum. İnsanlar son nefesine kadar faydalı meşguliyetler bulmalı, çünkü boş kalmak insanı hasta eder. Sizlerin şahsında emekli hemşerilerimize selam gönderiyorum, bu vesileyle de tüm Karabük halkımızın Ramazan-ı Şerifini de tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi