Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.


 
20161108aw895990_01Yüce, uzun süreden beridir üyelerini uygun koşullarda konut sahibi yapmak için çalışmalar yürüttüklerini ve bu konuda birçok firma, Kurum Kuruluş ve Arazi Sahipleri ile görüşülüp, araştırmalar yaptıklarını kaydetti.

Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Yüce, “Yapılan araştırmalar neticesinde Eğitim Bir-Sen üyelerinin konut ihtiyacının sağlanması projesi kapsamında Bostanbükü köyünde üniversiteye 1 kilometre yürüme mesafesinde bulunan bir arazi sahibi ile Karabük 2 Nolu Şube Temsilciliğimiz arasında bir protokol imzaladık.

Tatil köyü konseptinde 5 yıldızlı yaşam konforu sloganıyla bu bölgede kar amacı gütmeden müthiş bir mimarlık projesi ile 2+1 , 3+1, 4+1 kat ve dublex seçenekleri şeklinde içerisinde kapalı yüzme havuzu ,sauna, hamam, otopark, voleybol basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve fitness salonlarının bulunduğu ve 12 dönüm sosyal yaşam ve yeşil alnının ve alışveriş merkezlerinin yer alacağı şeklinde projelendirilen konutları, Eğitim Bir-Sen üye ve yakınlarına uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını istiyoruz.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgiyi ilgili Sendika birim yöneticilerinden ve karsiyakakonutlari.com web sayfamızdan öğrenebilirler. Yoğun bir talebin olduğu bu kampanyamızın tabii ki tüm üyelerimizin taleplerini karşılamaya yetmeyeceğinin bilincindeyiz.

Üyelerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bu tür konut projelerimiz devam edecektir. Üyelerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi