eflani-akpAK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHANETTİN UYSAL SEÇİM ÇALIŞMALARINA EFLANİ’DE DEVAM ETTİ


 

BURHANETTİN UYSAL “ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZDİR”


 



 

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Önemli olan ülkemiz ve milletimizdir. AK Partimiz de bunun her zaman farkında oldu ve olmaya da devam edecek” dedi.

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarında hız kesmeyen AK Parti Karabük teşkilatı bu doğrultuda Eflani ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Eflani’de gerçekleştirilen seçim çalışmasına Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci, İl Genel Meclisi üyeleri, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Partinin kurulduğu günden beri insan odaklı bir hizmet gerçekleştirmeye çalıştığını vurgulayan Uysal, şu açıklamayı dile getirdi;

“Ülkemiz ve milletimiz her şeyin üstünde oldu. Hep insan odaklı bir hizmet anlayışını benimsedi ve bu doğrultuda da çalışmayı kendine görev edindi. Şuanda ülkemizde bir iktidarsızlık, bir belirsizlik olması nelere sebep oldu ve milletimiz de eflani-akp-1bunun farkına vardı. 13 yıldır süren istikrarın tekrar devam etmesini isteyen vatandaşlarımız bunu da 1 Kasım’da sandığa yansıtacak.

Kaç gündür esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Hep şu sözü duyuyoruz, ‘Bizler her şeyin farkındayız ve iş işten geçmeden bu gidişatı 1 Kasım’da değiştireceğiz’ diye bizlere söylemlerde bulunuyorlar. Bizlerde tekrar söz veriyoruz ve inşallah 1 Kasım’dan sonra bu kötü gidişata tekrar AK Parti dur diyecek”

 

Editör: Haber Merkezi