20141203AW261025_033 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü desteği ile Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin görsel sanatlar etkinliği kapsamında gerçekleştirdiği duvar boyama projesi “Duvara Yansıyanlar” katılımcılardan beğeni topladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinin hizmet binası duvarlarına yapılan ve kente ait değerlerin yer aldığı resimlerden oluşan etkinlik açılışına Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Vali Yardımcıları Tarkan Keskin ve Yunus Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, Emniyet Müdür Yardımcıları, Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri, Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretmen ve öğrencileri ve projeye katkı sağlayan öğrenciler katıldı.

Çocuğun suçlusu olmaz ara sıra yaramazlığı olur diyen Vali Orhan Alimoğlu, “Çocuklarımızın yaptığı yaramazlıkları da birbirimize göstererek vazgeçiririz. Çocuk Şube Müdürlüğümüz ve görevli polis abiler-ablalar çocukları daha fazla zararlardan korurlar, onlar için çalışırlar. Çocuk Şube Müdürlüğümüz onların okulları gibi, evleri gibi onlar için yapılmış bir yerdir. Buraya gayet rahat gelip gitmek lazım Polis abilerle-ablalarla konuşmak lazım. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra projeye destek olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgelerini verdiler.

Editör: Haber Merkezi