DURSUN ALTIPARMAK İSMİ SON GÜNLERDE ÇOK KONUŞULUYOR…


 

CHP’DEN Mİ ADAY OLACAK, YOKSA AK PARTİ’YE Mİ HİZMET EDECEK..?


 

dursun-bilmecesi


Dursun Altıparmak isminin son on gündür CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığında geçmesine rağmen belirsizlik hala devam etmekte.

Geçtiğimiz hafta sonu Karabük’e gelen Altıparmak, CHP’den adaylık noktasında halk bazında bazı görüşmeler yaptığını belirtti.

Karabük Net Haber’e bir açıklama yapan Dursun Altıparmak “Bazı mahallelerde ve yakın çevremle görüşmeler yaptım. CHP’den aday olmam noktasında sonucun ne olacağı ile ilgili kendime göre bir araştırma ve çalışmalar gerçekleştirdim. Aday olup, olmayacağım ile ilgili tam karar vermiş değilim. Bazı tedirginliklerim var.” Diye konuştu.

CHP Karabük İl ve Merkez ilçe yönetimi ile hiçbir görüşme yapmadığını da ifade eden Dursun Altıparmak’ın, CHP’den aday olmamaya karar verdiğini de, kesin olmamakla birlikte bazı kişilere dediği belirtiliyor.

AK PARTİ, ALTIPARMAK’I İKNA ETMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

CHP’den aday olmamaya karar verdiği belirtilen Dursun Altıparmak ile ilgili AK Parti’nin Karabük’te seçimi alabilmesi için bazı formüller geliştirerek, ikna etmeye çalıştığı siyasi kulislerde konuşuluyor.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan’ın, Dursun Altıparmak’ın Belediye Meclis Üyesi adayı olunması için ikna edilmesini istediği ifade ediliyor.

Altıparmak’ın ise böyle bir teklife kesin olarak sıcak bakmadığı daha önceden bilinmekte.

Editör: Haber Merkezi