MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI DURMUŞ YALÇIN, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADI


 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bayramını yazılı bir basın açıklaması yaparak kutladı.

MHP Adayı Yalçın’ın kutlama mesajı şöyle;
durmus-yalcin-1mayis-1Ülkemizin büyüme ve kalkınma mücadelesinde hayati önemi olan işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sevinçle kutluyorum. Alın teri ve emeğiyle değer üretmek, helal kazancın onuruyla çalışmak milyonlarca çalışanımız ve bizim için paha biçilemez bir değerdir.

Karabük’te de değişik meslek ve iş kollarına mensup işçi kardeşlerimizin samimi ve iyi niyetli gayretleriyle sosyal ve ekonomik kalkınma artıyor. Ancak emekleri karşılığını tam buluyor mu? Maalesef hayır! Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karabük’ümüzde gençlerimiz, çalışan gücümüz ya işsiz, işi olan da aşsız durumda. Bizler asgari ücretlere mahkum edilen çalışma düzenini bozacağız.

7 Haziran’dan sonra iş hayatında yeterli kazanç, sosyal güvenlik, adalet, katılımcı, rekabetçi ve teşvik edici bir ortamı işçilerimize acilen sağlayacağız. İnanıyorum ki işçilerimiz ile beraber güçlenecek iş hayatımız, zafiyet içinde bulunan toplumsal huzurumuzu her şeye rağmen düzeltecektir.

Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması için gelin ‘Bir Şeyi Değiştirelim’  İşçilerimizin başlarına gelen iş risklerinin azaltılması için gelin ‘Her Şeyi Değiştirelim’ Kısacası Sevgili Karabük’üm, Mayıs'tan Haziran’a yeni umutlar ve yeni bir yaşama yürüyeceğimiz ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’müzü kutluyorum. Tüm işçi kardeşlerimize Yüce Allah'tan aileleriyle sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum.