DSİ, ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDEKİ DERE ISLAH ÇALIŞMASINDAN DOLAYI 2 AYDIR ARAÇ YOLU TRAFİĞE KAPALI


 

dsi


Şirinevler Mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden ve Kasım ayı sonlarında tamamen hizmete alınması beklenen Karabük  Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ki ana bulvarın bir bölümü yaklaşık 2 aydır kapalı.

DSİ (Devlet Su İşleri) tarafından devam eden kanalizasyon ve dere ıslah çalışmaları nedeni ile kapalı olan yolun bir bölümü ağır aksak tamamlanmaya çalışılırken, yolun diğer bölümü çalışmaları hakkında da bilgi alınamıyor.

DSİ tarafından devam eden çalışmalarının çok ağır yürütülmesi bölge halkının tepkisine neden oluyor. Trafiğin de zaman zaman sıkışmalara, zaman zamanda küçük hasarlı olsa da kazalara neden olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri “Yaklaşık 2 aydır bu yol kapalı, bir dere ıslah çalışması için 20 metrelik alan 2 aydır yapılıp geçmiyorsa, bu Karabük’ün diğer yatırımlarında da nasıl yol aldığının göstergesidir.” diyorlar.

“Görende DSİ bir iş yapıyor sanacak” şeklinde eleştiri getiren vatandaşlar “Bu tür çalışmalar yüzünden siyasilerde zor durumlarda kalıyorlar. Burada ki iş bilmez adamlar işleri bu denli sıkıntıya düşürmesi herkesin dikkatini çekiyor e acaba bilerek mi böyle uzatılıyor vatandaş tepkisi artsın diye mi böylesi ağır çalışmalar sergileniyor.” Diyorlar.