SAFRANBOLU YAZIKÖY’DE HİZMET VEREN HAVUZLU DORUK KONAK RESTAURANT SEZONA HIZLI GİRİYOR


 

HAVUZ BAŞINDA, KIR DÜĞÜNÜ İSTEYENLER İÇİN BULUNMAZ BİR MEKAN, HAVUZLU DORUK KONAK RESTAURANT


 

doruk-ana-foto

Karabük’ün Safranbolu ilçesi, Yazıköy’de 4 yıldır tutkunlarına hizmet veren Havuzlu Doruk Konak Restaurant işletmecisi Erdal Demir, sezona hazır olduklarını söyledi.

Sıcak yaz akşamlarında, şehrin bunaltıcı havasından kurtulmak isteyenlerin tercih ettiği Havuzlu Doruk Konak Restaurant bu yıl düğünlerini ve sünnet düğünlerini sıkıcı kapalı mekânlarda yapmak istemeyenlere kapılarını açıyor.

Haziran-Eylül ayları içindeki yaz sezonunda sınırlı sayıda düğün ve sünnet düğünleri için rezervasyon yapmaya hazır olduklarını belirten Havuzlu Doruk Konak Restaurant sahibi Erdal Demir şu açıklamalarda bulundu;

“Kapalı düğün salonlarında, bunaltıcı bir hava içinde düğünlerini yapmak istemeyenler için kapılarımızı isteyenlere açmaya karar verdik. Yoğun talepler nedeniyle, düğün, sünnet düğünü, nişan ve bunun gibi toplu yemeklere ve çeşitli eğlencelere önceden rezervasyon yapılması kaydı ile tesislerimizi hizmete soktuk.” Dedi.

Demir, ayrıca bölgede tek olan testi kebabı ve çeşitli yemekler ile rezervasyonlu müşteri kabul ettiklerini de belirtti.

Doruk Konak Rezervasyon Telefonu: 0532 391 58 58   


 



 

Editör: Haber Merkezi