Karabük, Yenice Karayolu Fatih Mahallesi mevkiinde önünde seyreden araca çarparak Filyos çayına uçan araçtan sürücü sağ çıktı


 

arac


Yenice istikametine giden Emre Başol idaresindeki 78 SF 372 plakalı otomobil önünde seyreden Dursun Akyürek idaresindeki 78 BB 308 plakalı otomobile çarpması sonucu yoldan çıkarak Filyos çayına uçtu.

Kaza sonrası ağaçlara çarparak suya sırtüstü düşen otomobil içindeki Emre Başol kendi çabalarıyla araçtan sağ çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekibi ve polis tarafından yola çıkarılan sürücü ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

20131007AW000790_01Bu sırada görevli bir polis memuru üniformasının paçalarını sıyırarak suyun içindeki otomobilin üzerine çıkıp içinde başka birinin olup olmadığını kontrol etti.

Diğer araç sürücü Dursun Akyürek, arkasından gelen aracın çok hızlı geldiğini ve kendisine yandan vurarak çaya uçtuğunu ve her şeyin bir anda olduğunu söyledi. Kazayla ilgili polisler soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi