Karabük Demokrat Parti (DP), yerel seçimler öncesi MHP’ye destek vererek 7 üyesi ile MHP’ye katıldı


 

mhp-dp


Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Ayhan, DP Belediye Meclis üyeleri Bülent Toraman ve Cenk Gedikoğlu, Demokrat Parti yönetim kurulu üyesi Tahsin Düzyer, Mustafa Şahin ve Ayhan Akbaş partilerinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisine katıldı.

Demokrat Parti İl Eski Başkanı Osman Natıroğlu’nun da destek verdiği Demokrat Partililerin MHP’ye geçmesi nedeniyle MHP’de bir tören düzenlendi.

Törene; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, Yenice Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut ve partililer katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Metin Demirel, Karabük’te yerel seçimlerin önemine inanan insanlar olduklarını söyleyerek şöyle konuştu;

“Karabük’te çok başarılı çalışmalara imza atan belediye başkanımızı bu hizmetleri artarak devamı noktasında çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Bunun için Demokrat Partili arkadaşların bizimle beraber omuz omuza çalışmak istemeleri bizleri gerçekten mutlu etmiştir. Ben inanıyorum ki arkadaşlarımız bizlere bu çalışmalarımızda güç katacaklardır. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinde başarıyı beraberce yakalayacağız.” 

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili ise, şunları söyledi;

 “Demokrat Partili arkadaşlarımızın bugün partimize geçerek yerel seçimler öncesi, bizlere destek verecek olmaları, bizimle hareket etmeleri hepimizi son derece mutlu etmiştir. Ben bugün partimize geçen Demokrat Partililerin temsilcilerine teşekkür ediyorum.” 

Belediye Başkanlığı seçiminde MHP’ye destek verecek olan DP İl eski Başkanı Osman Natıroğlu da "Bilindiği üzere siyasi partiler yöresi ile ilgili problemleri halletmeye ve toplumun problemlerini çözmeye aday olmuş topluluklardan oluşan teşkilatlardır. Biz, Karabük’te Demokrat Parti olarak seçime girmiyoruz. Değerli başkanımızın başarılı çalışmalarına katkıda bulunmak üzere ben 20140121AW000749_01memnuniyetle bu arkadaşlarımla beraber Milliyetçi Hareket Partisine katılmalarını ve onlara gönül bağım olan dostlarımın yanında olacağımı ifade ettim. Siyasi çalışmalarda bu arkadaşlarımın da katkıları olacaktır. Önümüzdeki seçimlerin Milliyetçi Hareket Partisi adına başarılar getirmesini diliyorum.” Diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Demokrat Parti’den MHP’ye geçenlere rozetleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Metin Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut tarafından takıldı.

Editör: Haber Merkezi