CHP KARABÜK İL BAŞKAN YARDIMCISI ERDAL DEMİR, SEÇİMDE HERKESİN HESAPLARINI BOZACAKLARINI SÖYLEDİ


 

DEMİR “BU GENEL SEÇİMLERDE CHP’NİN İKTİDARI ENGELLENEMEYECEK”


 

erdal-demir-1

 

Polis haftası nedeniyle, Karabük Polis evinde düzenlenen kokteyle katılan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Erdal Demir, Karabük Net Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümünü kutlayan Demir “Toplum huzurunun teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümünü kutlar ve İlimizde halkın büyük sevgisini kazanan Karabük İl Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever’i tebrik ederim.” Dedi.

CHP’nin bu genel seçimlerde birilerinin yaptığı tüm seçim hesaplarını altüst edeceğini belirten İl Başkan Yardımcısı Erdal Demir Karabük Net Haber’e şu açıklamaları yaptı;
“ADAYLARINI PARTİ TABANI İLE BELİRLEYEN TEK PARTİYİZ”

“Seçimlere girdiğimiz şu günlerde, adaylarımızın belirlenmesinde demokrasinin en güzel örneğini biz yaşadık ve yaşattık. Birileri gibi teşkilat temayülünü yapıp, oy verenlerin iradesi ile dalga geçer gibi zarfları açmadan Ankara’ya göndermedik. Yine birileri gibi, Parti Genel Merkezinde yerel dengeler göz önünde tutulmadan, dayatma isimlerin aday yapılmasına göz yummadık. Parti tabanımızın iradesi ile adaylarımızı belirledik.”

erdal-demir-2“ADAYLARIMIZ, TEŞKİLATLARIMIZ VE PARTİLİLER UYUM İÇİNDE”

“Kamuoyuna yansıyan bazı eleştirilerin sosyal demokratların ve Kuva-yi Milliye ruhunu taşıyan vatandaşlarımızın CHP çatısında birleşmesine engel olmaya yönelik olduğunu biliyoruz. CHP, Karabük’te bu sefer hiç olmadığı kadar birlik ve bütünlük içinde seçime giriyor. Adaylarımız, teşkilatlarımız, partililerimiz ve hatta halkımız ile tam bir uyum içindeyiz. Birinci sıra adayımız Sayın Cevdet Akay, ön seçimlerden hemen sonra başarılı bir seçim çalışmasının alt yapısını hazırlamak için bir haftadır İstanbul’da profesyonel bir ekiple yaptığı yoğun çalışmalarının sonuna geldi. Diğer adayımız Sayın Mustafa Akay’da çalışmalarına hız vermeye başladı. Önümüzdeki haftadan itibaren hızlı ve yoğun bir seçim çalışmasının startını vereceğiz.”

“CHP İKTİDARI ENGELLENEMEYECEK”

“Ülkemizin karanlık bir geleceğe doğru sürüklendiği bu yıllarda; toplumun ayrıştırıldığı, insanlarımızın korkutulup, sindirilmeye çalışıldığı, yargının intikam ve cezalandırma mekanizması gibi kullanıldığı, yolsuzluğun, hırsızlığın normal gibi algılatılmaya çalışıldığı ülkemizde CHP İktidarı tek kurtuluşumuzdur.

Türkiye Cumhuriyeti olarak ikinci bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Bu nedenle toplumun her kesimi ile Kuva-yi Milliye ruhu içinde olmalıyız.

Karabük’te, CHP’nin TBMM’ye en az bir milletvekili göndermeye en yakın olduğunu hepimiz görüyoruz. Birileri kendilerine göre seçim hesapları yapıyor ama biz bu sefer onların matematiğini bozacağız. Tüm sosyal demokratların, ülkeyi karanlığa sürükleyen rotadan çıkarmak isteyen vatanseverlerin, çoluğunun, çocuğunun, hatta torunlarının geleceğini düşünenlerin bu sefer CHP diyeceğini çok iyi biliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi