CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL DEMİR HALKLA KUCAKLAŞIYOR


 

demir-gezi-chp-ana-foto


CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir seçim çalışmalarını her geçen gün hızlandırıyor.

Erdal Demir, ilk olarak 5 Binevler mahallesinde bazı ziyaretlerde bulundu, ardından da çarşı merkezinde Ankara Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

CHP Karabük Adayı Erdal Demir ve Parti Temsilcileri ile birlikte yaptığı 5 Binevler ziyareti sonrasında şu açıklamayı yaptı;  

“Beşbinevler 40 bin nüfuslu bir mahalle fakat yalnızlığa terk edilmiş. Bizim belediye başkanlığımızda, 5 Binevler de özel emekli lokali, geçlere yönelik eğlence merkezleri olacak. Burada 40 bin insan var ama alışveriş merkezleri Karabük’te ve Safranbolu’da. İnsanlar mahkum mu? Bugün merkezde ki mahalleler de bile kent merkezine inmeden, tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Neden 5 Binevler böyle merkezli bir mahalle olmasın? 5 Binevler halkına söz veriyorum, CHP Belediye Başkanlığı dönemimde farklı gözde bir mahalle olacaktır.”

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir ve Parti Temsilcileri ile birlikte ardından Ankara Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Demir “Bir başka değişle ‘Üvey Evlat’ muamelesi gören Ankara Caddesini ziyaret ettik” dedi.

CHP Karabük Adayı Erdal Demir ziyaret sonunda “Çarşıyı ikiye böldüler. İnsanlar dolmuş durağından karşı caddeye alışveriş yapmak için geçmiyor. Üçüncü plana atılmış bir esnafla karşılaştım. İnşallah 30 Mart’tan sonra Ankara Caddesi de nezih bir alışveriş mekanı olacak. İki caddeyi birleştireceğiz.” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi