Karabük Defterdarlığından Demir Çelik 50. Yıl İlkokulunda kütüphane desteği.

"Kardeş Okul-Kardeş Kurum" projesi kapsamında İl Defterdarlığı ile Defterdarlık personelinin kendi aralarında düzenledikleri kampanya kapsamında kurumları ile kardeş kurum olan Demir Çelik 50. Yıl İlkokulunda oluşturulan “Defterdarlık Kütüphanesi”nin açılışı Vali Fuat Gürel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

33. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Demir Çelik 50. Yıl İlkokulu ile Karabük Ortaokulunda düzenlenen Kütüphane açılışına Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Defterdarı Osman Koçaş, Vergi Dairesi Müdürü Recep Serdar ile Defterdarlık personeli katıldı.

Kütüphanenin düzenlenmesinde ve kitapların alınmasında emeği bulunan başta İl Defterdarı Osman Koçaş olmak üzere defterdarlık personeline teşekkür ederek kütüphane kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Vali Fuat Gürel kütüphanede yer alan kitapları inceleyerek öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.

Kütüphane açılışının ardından sınıfları ziyaret eden Vali Fuat Gürel öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Fuat Gürel’in yanında bulunan kurum müdürlerinin kim olduğu ve ne iş yaptıkları sorusuna öğrencilerimizin verdiği cevaplar sınıfta neşeli anların yaşanmasına sebep oldu. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Vali Fuat Gürel, onlara kitap hediye etti.

Editör: Haber Merkezi