İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KARABÜK ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ 


 

AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR


 

“KARABÜK HALKI MEYDANI DOLDURARAK CUMHURBAŞKANINA SEVGİSİNİ GÖSTERDİ” 


 

“ 60-70 BİN KİŞİNİN TOPLANMASI BİZİ MEMNUN ETTİ”


 

KARABUK

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük ziyaretini değerlendirerek, “60-70 bin kişi meydanı doldurarak, Türk bayrakları ile oluşturduklarını ambiyans bizleri oldukça memnun etti” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük’e gelmesinden dolayı kendilerine teşekkür eden İl Başkanı Saylar, “Karabük halkı kendisini özlemişti. Özlemini de şehir meydanını doldurarak coşkulu bir karşılama ile gösterdi. Yaklaşık 60 - 70 bin kişinin o alana toplanıp Türk Bayrakları ile güzel bir ambiyans sergilemesi bizi çok memnun etti. Karabük insanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini bu şekilde kanıtladı. Cumhurbaşkanımız bu şehre Başbakanlığı döneminde 12 yıl boyunca çok büyük hizmetler etmiştir. Hizmetleri karşısında Karabük halkı miting-5kadirşinaslığını gösterir ve göstermeye de devam edecektir. Bakanlarımızda buraya gelip destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Şehir meydanında bu programı Cumhurbaşkanlığı düzenlerken, ilk olarak Karabük belediyesinden başladık. Belediye ziyareti sırasında 5 bin kişi Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye de verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız toplu açılış ve halka hitap ettikten sonra Karabük Valiliği ziyareti sonrası kendiliğinden olarak gelişen Safranbolu ziyareti oldu. Burada da toplanan 10 bin kişiye hitap ettikten sonra kentimizden uğurladık. Bu anlamda şehre baktığımız zaman siyaset yaparken, insanların şehrine hizmet ettiğini ve barışçıl, kucaklayıcı siyaset yapmanın da en güzel örneğini Kültür merkezi önünde devasa helikopter pisti yapmakla gösterdik. Biz bu alanı hükümet olarak değil, Karabük Belediyesi, İl Özel idaresi ve diğer kurumlarla ortaklaşa 3 günde yapılan bir çalışma ile yapıldı. Kucaklayıcı siyasetin örneğini gösterdik” dedi.

miting-1-1“KARABÜK HALKI CUMHURBAŞKANI SEVİYOR”
Sosyal medya üzerinden paylaşılan bazı fotoğrafların yer aldığı yönünde bir soruya ise Saylar, “Cuma namazı öncesi bütün ilçelerdeki arkadaşları şehir meydana gelmelerini istemiştik ve bu anlamda çalıştık. Cuma namazını şehir meydanına yakın alanda kıldıktan sonra meydana gelinmesi yönünde çağrımız oldu ve bir saatlik bir süre vardı. Çekilen fotoğrafla namazdan önceki fotoğraflar. Namazdan sonra çekilen fotoğrafları ulusal medyadan arkadaşlar seyretsin. Bunlar halüsinasyon değil yani. Şuana kadar şehir meydanında hiç kimse miting yapmaya cesaret edemedi. Cumhurbaşkanımızın ekibine bu alanı tavsiye edip, bu alanın dolacağını ve Karabük’ün Cumhurbaşkanımızı sevdiğini söyledik. 250 bin nüfuslu bir kentte bu alan dolmaz dediler ama halk bizi yanıltmadı. Hatta kent meydanındaki miting alanını daraltmak istediler ve biz bunun da gerek olmadığını belirttik. Ekip, önce kendine güvenecek ve biz de kendimize bu alanı dolduracağımıza dair güvendik. Karabük halkı da zaten Cumhurbaşkanımızı seviyor” ifadesinde bulundu.

Timurçin Saylar “Cumhurbaşkanlığı ekibinin İstanbul Kazlıçeşme ve Kayseri meydanından sonra miting yapılabilecek anlamda Türkiye’nin en geniş üçüncü meydanının da Karabük Kent Meydanı olduklarını teknik ölçümlerinden sonra gördüklerini ifade ettiler.” Dedi.

miting-6MHP’li Belediye Başkanının bunu teyit etmesinin nasıl karşıladığı yönde bir soruya ise “Cumhurbaşkanı, hepimizin Cumhurbaşkanı. Bugün MHP’nin ve CHP’nin’de Cumhurbaşkanı. Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de, Cumhurbaşkanımızı bu şekilde yad edip karşılaşmasından dolayı hem Belediye Başkanımıza, hem de MHP İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Siyaset kucaklayıcı olmalı, ülkesine katkı verecek siyaset olmalı. Bu anlamda, başta Valimiz olmak üzere, Tüm il, ilçe AK Parti teşkilat kademelerine, STK temsilcilerine ve Karabük halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi