unal-10.03

 

SEÇİM ÇALIŞMALARINI 7 NİSAN’A KADAR TEK BAŞINA SÜRDÜRECEĞİNİ BELİRTEN AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CUMHUR ÜNAL, “TEK BAŞINA AMA EMİN ADIMLARLA” DİYOR


 

ÜNAL “AK PARTİ DAVASINDA LİDERE SADAKAT, MİSYONA VEFA VE DİMDİK BİR SİYASET ANLAYIŞI İLE YÜRÜYORUM”


 



 

23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Cumhur Ünal, aday listeleri belirlenme tarihi olan 7 Nisan’a kadar seçim çalışmalarını tek başına sürdürmeye devam ediyor.

Safranbolu eski çarşı, Karabük çarşı merkezi ve Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek gezen ve seçim gezilerini aralıksız olarak sürdüreceğini belirten Cumhur Ünal, yanına kimseyi almıyor. Basın mensuplarına gerek duymuyor ve her girdiği esnaf ile her elini sıktığı vatandaşla cep telefonu ile ya selfie yapıyor, ya da orada bulunan birisine kendi cep telefonu ile fotoğrafını çektiriyor.

“Seçim çalışmasını milletine tek yürüyerek ama milleti ile yürüyerek” sloganı ile oluşturan Cumhur Ünal “AK Parti davasında, lidere sadakat, misyona vefa ve dimdik bir siyaset anlayışı ile tek başıma 7 Nisan’a kadar vatandaşlarla tek başıma buluşmaya kararlıyım. Tecrübe ve uyumlu bir ikilinin, uyumlu bir ortağına taliplisiyim.” Diye konuştu.

7 Nisan’da adaylık söz konusu olduğunda parti teşkilatının seçim programı çerçevesinde çalışılacağını hatırlatan Cumhur Ünal “Vatandaşla, aday adayı olarak şahsımın direk görüşmesini kendime bir seçim stratejisi olarak seçtim. Ama Allah nasip eder 7 Nisan’dan sonra adaylık nasip olursa o zaman parti teşkilatımın seçim programı dahilinde hareket edeceğiz tabi ki.” Dedi.

 



 

Editör: Haber Merkezi