AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Mesajında, toplumsal huzur ve barışın milli ve manevi duygularımızı canlı tutmamızı sağlayan dini günlerdir diyen Ünal sözlerine şöyle devam etti;

"Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri bulunan bayramlar, toplumsal huzur ve barışın sağlanmasında, milli ve manevi duygularımızın canlı tutulmasında, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı anlamlı günlerdir.

Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz. Ayrıca sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi de yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Karabük’lü hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 

Editör: Haber Merkezi