AK Parti KArabük Milletvekili Cumhur Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Bayramlar, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel yaşandığı müstesna günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğun yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir  “Kurban Bayramı”na daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakarlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19’la mücadelede ülkemizin büyük başarısı, uluslararası alanda gurur verici bir takdir kazanmıştır. Bu başarımızın devam edebilmesi bütün vatandaşlarımızın virüsle mücadelede belirlenen kurallara azami dikkat ve titizlik göstermelerine bağlıdır. Bu sürecin başarılı bir biçimde yönetmek bizlerin elinde. Yine aynı duyarlılığın devam edeceğine gönülden inanıyor, bu bağlamda Mübarek Kurban Bayramı’nda virüsün bulaşma riskini gözeterek bayram ziyaretlerinde pandemi önlemlerine (Maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına) mutlaka riayet etmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm ülkemize ve güzel ilimiz Karabük’ümüze, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerken, bütün hemşerilerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."