01072015_kartaltepe_4Karabük Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor.


 

Karabük Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinliklerine Kartaltepe mahallesi ile devam edildi. Düzenlenen etkinliklerde, çocuklara pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve patlamış mısırla sınırsız ikramın yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlendi. Oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ramazan eğlencesine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Vergili; “Etkinliklerimize gösterilen yoğun ilgi, Karabük’ün bugüne dek hizmet görme konusu gibi geleneklerini devam ettirmesi konusunda da ihmal edilmiş bir şehir olduğunu ortaya koyuyor. Büyüklerimizin eski Ramazanları imrenerek yad etmesinden feyz alarak bizler de geleneksel Ramazan eğlencelerini günümüze taşıyıp hemşehrilerimizle buluşturmak istedik” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi