Karabük Belediyesi, spor aletleri ve çocuk oyun gruplarının bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.


 

Karabük Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı çocuk parklarında yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Her yaştan erişkin insanın rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlayan ve ergonomik tasarımlarla üretilen spor aletleri, Karabük’te birçok mahallede çocuklar için kurulan oyun parkı sahası içinde insanlara hizmet veriyor.

Karabük Belediyesi oyun parklarını, fitness spor aletlerini, bank ve kamelyaları Belediye şantiyesinde tamir ve boyasını yaparak yaza hazırlıyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, çocukların oyun parkı konusunda ısrarcı olmasının yanı sıra ev hanımlarından spor aletlerinin kurulması yönünde yoğun bir talep geldiğini açıkladı. Başkan Vergili, Belediye olarak tüm insanların faydalanabileceği ortak noktalara parkların yapımı ve sağlıklı yaşamı destekleyen spor aletlerinin kurulumunun süreceğini bildirdi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Karabük Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan tüm parkların bakımı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılırken, çocuk oyun grupları ile spor ekipmanlarının onarım ve yenileme çalışmalarının da devam ettiği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi