KARABÜK’TE ÇİKOLATA GİBİ KARŞILAMA 


BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ BAYRAM TATİLİNE ÇIKAN SÜRÜCÜLERE ÇİKOLATA İKRAM ETTİ VE UYARILARDA BULUNDULAR


cikolata-gelenegi
Karabük'te bayramda memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere, bölge trafik ekipleri tarafından çikolata ve kolonya ikram edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-755 Karayolu üzerinde bulunan AFAD Müdürlüğü karşısında araçları durdurarak, çikolata ve kolonya ikram ettiği sürücülerin bayramlarını kutlayıp, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram nedeniyle her 10 kilometrede bir ekipleriyle birlikte yollarda olacaklarını, sürücülerin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerine kavuşmaları için çalışacaklarını söyledi.

Bayram öncesi trafik tedbirlerini arttırdıklarını belirten İlhan, “Aileleri ile birlikte bayram geçirmek için yollarda olan sürücülerimizden özellikle hız kurularına uymalarına, uykusuz araç kullanmalarına, ehliyet kemerlerine takmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istiyoruz. Genel Müdürlüğümüzün emri ile biz bu bayram öncesi ve sonrasında yollarda olarak halkımızın güvenli bir şekilde ailelerinin yanına gitmeleri için bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi