MUSTAFA ÖZATA, SAFRANBOLU’DAN CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI DÜŞÜNÜYOR


 

ÖZATA “KONJONKTÜR VE TABLOYU TAKİP EDİYORUM. NEDEN OLMASIN..?”


 

chp-mustafa-ozata


2014 Mart Yerel Seçimlerine her yaklaştığımız şu günlerde siyaset kazanının harareti de yükselmeye devam ediyor.

Tarihi ve turistik ilçemiz, Karabük’ün tacı Safranbolu ilçesine CHP ve MHP adayları ilgi gösteriyor.

CHP’nin şu ana kadar resmi olarak iki aday adayının bulunduğu Safranbolu’da bir aday adayının da ortaya çıkması an meselesi.

mustafa-ozataEn son ismini Şefik Dizdar’ın Karabükspor Başkan Adaylığında duyuran ve Karabükspor’a 5 Milyon Dolar gibi bir para yardımı yapabileceği ifade edilen Metro Turizmin eski CEO’su Mustafa Özata’nın Safranbolu’dan CHP Belediye Başkan Aday Adaylığı, siyasi kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Yapı Kredi ve Garanti Bankası gibi Kurumların Genel Müdürlüklerinde üst düzey yöneticilik yapan Mustafa Özata, en son Metro Turizmin CEO’luk görevini yapıyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığında son günlerde ciddi anlamda ismi geçen Mustafa Özata’ya, Karabük Net Haber olarak ulaştık ve çarpıcı açıklamalarını aldık.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklamada bulunan Özata “CHP’den Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığını düşünmüyor değilim. Fakat uzun süredir de oradaki konjonktürü ve tabloyu takip ediyorum. Her zaman başarılı olacağım işlere girdim. Orada başarılı olacağıma inandığım takdirde adaylık müracaatımı yapabilirim. Hepimiz tarafından da biliniyor ki, yerel seçimlerde Safranbolu ve Karabük bir etkileşim içindedir. Eğer adaylık müracaatımı yapacaksam 2014 Mart Seçimleri ile ilgili tüm hesapları ve stratejileri iyi yapmalıyım. Bazı ön görüşmelerim devam ediyor.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi