CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Cumhur Onkardeşler, tam bir bütünleşmenin sağlanacağına inandığını belirtti


c-cumhur-chp


Cumhuriyet Halk Partisi’nden Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Cumhur Onkardeşler, 2014 Mart seçimleri öncesinde ilçede tam bir bütünlük sağlanacağını ifade etti.


CHP içinde, tabanında ve hatta dışında seçimlerde tam bir bütünlüğü sağlayacaklarına inandıklarını belirten Onkardeşler, “Seçimlere yaklaştığımız her geçen gün ilk hedefimiz tam bir bütünlüğün sağlanmasıdır. Bu bütünlük ve birlikteliğin ilk önce partimiz içinde daha da kenetlenerek oluşacağına inanıyorum. Her kes geçmişte yaşadığı fikir ayrılıklarını ve bir takım düşünce çatışmalarını unutup, seçimlerde tek yumruk haline gelerek başarıyı yakalamakta bir tuğla koymalıdır. Parti içinde gerçekleşecek olan birlikteliğin halk tabanında daha geniş olarak yaşanacağına da inanıyorum. Belediyeden talebi ve hizmet beklentisi olan Safranbolulu hemşehrilerimiz ‘Bizden ve Onlardan’ düşüncesinin mağduru olmayacaklar. Belediye herkesin ve her kesimin olacaktır. Bizimle birlikte tüm halkımız değerlerine, yaşam tarzlarına saygılı, uzlaşmacı ve adil bir Belediyeciliği göreceklerdir. 2014 Mart’ında yaşayacağımız yerel seçimlerde tam bir bütünlük sağlanacaktır. Bu birlikteliğin CHP içinde, tabanında, dışında ve tüm halk tabanında yaşanacağını şimdiden gözlemliyoruz” dedi.


Cumhur Onkardeşler, Safranbolu’nun hem dünya hem Osmanlı hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin kenti olduğunu belirterek, “Bu kente hizmet etmek hem tarihimize hem de geleceğimize hizmet etmektir. Bu bilinç ve düşünceyle hazırlayacağımız çağdaş, profesyonelce projeleri adaylığım sürecince hemşerilerimizle paylaşacağım. Safranbolu’muzu dünyanın ve Türkiye’nin gözdesi haline getirmek hedefimiz olacaktır” diye konuştu.


“KENTE KAVGA DEĞİL, BARIŞ GETİRECEĞİM”
Kent sakinlerinin, yaşanan siyasi ve sosyal kavga ile çatışmalardan gerildiğini de vurgulayan Cumhur Onkardeşler, “Hayat felsefemde hep uzlaşmacı ve barışçıl bir yaşantım olmuştur. Yaşanan tüm sorunların, çekişmelerin ve mücadelelerin barışçıl bir şekilde çözümlenmesinden yana olmuşumdur. Siyasi kavgalardan, çekişmelerden bıkan Safranbolu’nun ve burada yaşayan hemşerilerimizin hiçbir karı olmamıştır. Benimle birlikte uzlaşmanın, barışın ve mantıklı çözümlemelerin süreçlerini göreceklerdir. Benim kavgam, hizmet yarışı adına olacaktır. Seçimlerin bir kavga ortamına dönüştürülmesine müsaade etmemeye kararlıyım. Tüm enerji ve potansiyelimi, Safranbolu hemşerilerimiz ile birlikte olarak Safranbolu’ya en güzel hizmetlerin yapılmasına harcamalıyız ve harcayacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi