CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI İLK OLARAK ŞEHİR PLANCISI BÜLENT TÜRKOĞLU AÇIKLADI


 

TÜRKOĞLU “HAK ETTİĞİNİZ ÖLÇÜDE YÖNETİLMEK İÇİN CHP DEYİNİZ”


 

chp-bulent-anafoto


Bülent Türkoğlu, gazetecilere verdiği iftar yemeğinde CHP Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkanlığına ilk aday adayı olan Bülent Türkoğlu, Yazı Köy Doruk Konak’ta gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

chp-bulent-2İftara, CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Abdullah Çakır, Mustafa Eren, bazı parti yöneticileri ve gazeteciler katıldı.

Şehir plancısı olan Türkoğlu, Safranbolu için projeleri olduğunu belirterek şu konuşmayı yaptı;

“Aday aday başvurumuzu ilçe başkanlığımıza resmi olarak yaptık. Safranbolu için hayallerimiz var, Safranbolu için umutlarımız var. 10 yıldır Safranbolu’da yapılamayan hizmetleri getirmek için niyetlerimiz, vizyonumuz ve projelerimiz var. En önemlisi halkımızın sorunları var. Bunları bertaraf etmek için omuz omuza bir nefer gibi yola çıktık. Bu noktada basın en büyük güç. Fakat bunu yaparken basın doğruları yapmak zorundadır. Geçtiğimiz günlerde basınımıza yapılan saldırı hepimizin malumu, iktidar olmak güçlü olmayı gerektirmez, ön görülü olmayı, merhametli olmayı gerektirir. İktidarlar gelip geçidir kalıcı olan vatandaşa hizmettir, toplumumuzun refahıdır. Bunu amaçlayarak yola çıktık, bu noktada hepimiz bir bireyiz, tek başına hiç kimse güç değildir. Bu mücadeleyi yaparken de belli seviyeyi korumak durumundayız, halkımızın en büyük ihtiyacı hizmet. Bunu yaparken de şeffaf bir şekilde yaparak, bunu sunmak ve halkımıza yakışır noktalara getirmemiz lazım.” dedi.

chp-bulent-1

Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin önümüzdeki yerel seçimlere çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlandığını belirterek “Önümüzdeki yerel seçimlerde, partimin Safranbolu için hiç bu kadar iddialı olduğunu görmedim. İnanıyorum ki benim gibi çok sayıda aday adayı arkadaşımız yola çıkmaya hazırlanıyor. CHP’nin Safranbolu’da yerel idareyi yönetebilmesi için aday adaylığımın benim için olumlu veya olumsuz sonuçlanmasına bakmayacağım. Geçmiş yaşantımda oluğu gibi, önümüzdeki yerel seçimlerde ve ondan sonrada partimin başarıya ulaşması için tüm gücümle çalışacağım.” Diye konuştu.

CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Türkoğlu konuşmasının sonunda “Şimdiden tüm Safranbolu’da yaşayan güzel insanlarımıza sesleniyorum. Yerelde ve genelde hak ettiğiniz ölçüde yönetilmek için Cumhuriyet Halk Partisi deyiniz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi