CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINDA ŞOK GELİŞME


 

CHP ADAYLIĞINDA İSMİ GEÇEN DURSUN ALTIPARMAK’A, CHP ADAYI ERDAL DEMİR’DEN BEKLENMEYEN ÇIKIŞ OLDU


 

CHP KARABÜK ADAYI DEMİR “SAYIN ALTIPARMAK SAMİMİYSE ÖZVERİDE BULUNMAYA HAZIRIM”


 

demir-altiparmak


Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Belediye Başkan Adaylığında Erdal Demir’in ismi geçtiğimiz günlerde kesinleşmişken, şimdi Dursun Altıparmak’ın aday olabileceği yönünde yeşil ışıklı mesajlar gelmeye başladı.

Son birkaç gündür Dursun Altıparmak’ın Karabük Belediye Başkan Adaylığında isminin geçmesi üzerine her iki taraftan da ilginç açıklamalar geldi.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan Dursun Altıparmak, seçimler için adayların belirlenmesine az bir süre kala konu ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Altıparmak “CHP’den adaylığım konusunda yoğun bir baskı var. Beni sevenler ve çevrem ile bir istişarede bulunacağım. Karabük’e hizmet noktasında her zaman varım. Sürecin gelişmelerine göre bakacağız.” Diye konuştu.

CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili direkt Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği Erdal Demir ise Dursun Altıparmak’ın bu açıklaması karşısında “Sayın Altıparmak’ın partimizden adaylığının söz konusu ile ilgili birkaç gündür bir şeyler duyuyorum.  Eğer Dursun Bey samimiyse partimizin kapısı herkese olduğu gibi kendisine de sonuna kadar açıktır. Bir CHP’li olarak benim tek hedefim partimin bir oy daha fazla alarak, başarıya ulaşmasıdır.” Diye konuştu.

Demir konuşmasını şöyle tamamladı;

“Aday olup olmama gibi bir mücadelem yok. Benden habersiz teşkilat yöneticilerinin bazı girişimlerde bulunduğunu öğrendim. Bunlar başka zaman masaya yatırılacak konular. Seçimler öncesi benim tek mücadelem, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm yurt genelinde olmasını istediğim gibi Karabük’te de başarıya ulaşmasıdır. Partimiz önümüzdeki mahalli seçimlerde benden daha başarılı olacak bir isimle girecekse, bunun ilk önce öncülüğünü ben yaparım. Sayın Dursun Altıparmak tüm samimiyeti ile partimizden aday olmayı düşünüyorsa, ben seve seve kendisi ile birlikte kol kola girmeye hazırım. Kimse çeşitli dedikodular üreterek bizi zayıflatmaya kalkamasın. Bu konu ile ilgili bir süreç içine girilmiştir ve sonunun partimiz açısından olumlu bir noktaya ulaşması için herkesten fazla uğraşacağım.”

 

Editör: Haber Merkezi