CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI ERDOĞAN DİNÇEL “TÜRKİYE’NİN BAŞI SAĞOLSUN”


CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BİR SÜRE ARA VERDİ


DİNÇEL “BU SEFER CHP’DEN, MHP’YE OY YOK”


 

chp-ara-verdi

Ankara’da yaşanan terör olayı sonrası bir açıklama yapan CHP Karabük Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel “Terör nereden gelirse gelsin lanet olsun. Hiç bir görüş, hiçbir insanın canından öte değildir. Ankara’da ölen canlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz ve ülkemizin başı sağ olsun derken, bu tür terör olaylarını tekrar tekrar lanetliyoruz” dedi.

CHP Karabük Milletvekili adayı Av. Erdoğan Dinçel bu acı olayı duyar duymaz, seçim çalışmalarını durdurduklarını ve bir süre seçim çalışmasına ara verdiklerini de belirterek “Türkiye'nin acıya ve kana bulaştırılması bizim hak etmediğimiz bir tablodur, üzgünüm çok üzüntülüyüm. Türkiye'nin hak etmediği bir tabloyu, Türkiye’ye zorla dayatmaya hiç kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.

Terörü ortak olarak lanetlemeliyiz diyen, Dinçel “Genel Başkanımız sürekli bunları tekrarlıyor, CHP bu konuda çok hassas, sağduyu davranıyor. Tekrar Halkımızın başı sağolsun, bu olaylar katliam yapma amaçlı ve hedef Türkiye’nin demokrasisine yöneliktir. Şimdi güvenlik güçleri 8 saat geçmeden bu olayın iç yüzünü, olayı yapan mihrakları bulup, kamuoyu ile paylaşılması gerekir. Bu katliamlar karanlık kaldıkça, terör çirkin yüzünü yine gösterecektir” dedi.

DİNÇEL "İŞTE ONUN İÇİN, BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

CHP Karabük Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel ayrıca dün Yenice’de büyük bir sevgi seli ile karşılanmıştı.

“Dün Yenice de yaptığımız konuşmalarda bazı konularda açıklamalar yapmış, bu seçimlerde tek yol CHP demiştim. Neden işte bir gün geçmedi olaylar ortada. Tüm Cumhuriyetçiler, Demokratlar birleşmeli, diyoruz” diye konuşan CHP Karabük Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel, şu açıklamalarda bulundu;

dincel-chp-1“Her seçimlerde bir manipülasyon oluşturuluyor. CHP’den, MHP’ye artık oy yok ve bu seçimler önemli diyoruz. 1 Kasım milletvekili seçimleri kapsamında yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan partimizde tam anlamıyla birlik beraberlik hakim. Bu yüzdende, bu defa milletvekili çıkaran parti Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır, bu konuda iddialıyız. MHP tabanından bize oy verecek çok sayıda arkadaşlarımız var. Birçok sebepten dolayı bu defa MHP’nin Karabük’ten milletvekili çıkarma şansı sıfır, bu konuda çok iddialıyız”

“Bugün Ankara’da yaşanan terör katliamı sonrası bir çok etkinliğimizi iptal ettik” diyen Erdoğan Dinçel “Karabük belediyesi tarafından Aşağı Kızılcaören köyü, Asit mahallesinde ki park açılışına bizde katıldık ve açılış sonrası mahalle sakinleriyle sohbet etme imkanı bulduk. Orada ki insanlar çok üzgünler. Bize park lazım değil, biz burada ölüyoruz, biz burada zehirleniyoruz diyorlar. Yıllardır çöplük sorununa çözüm bulunmadığından yakınıyorlar. Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Asit mahallesini yıllardır tehdit altında bırakan çöplük olayı ile yakından ilgilendi. Konu meclis gündemine taşındı, ancak yetkililer bir türlü çözüm bulmadılar. Soruyorum size insan hayatından daha önemli ne olabilir. Bana göre de buraya park yapmak yerine, öncelikli olarak burada yaşayan insanlarımızın çevre, hava kirliliğini ve çöplük sorununu çözelim” ifadelerine yer verdi.

dincel-chpDinçel, açıklamalarını bazı seçim bilgileri vererek, sonlandırdı;

“Bugün seçim etkinliklerimizi Ankara’da yaşanan korkunç terör katliamı sonrası askıya aldık. Ancak 1 Kasım seçimlerinin önemini de biliyoruz, bu  kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve parti yetkilileri Muharrem İnce, Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu birer hafta aralıklarla Karabük'e gelecekler. Yine Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da büyük ihtimalle son hafta Karabük'te olacaklar”

Editör: Haber Merkezi