CHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞINA ERDOĞAN DİNÇEL’İN ATANMASIYLA PARTİ İVME KAZANMAYA BAŞLADI


İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU, SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞINA İBRAHİM AYHAN ATANDI


chp-diriliyor

CHP Karabük İl Başkanlığına Bayram Karadağ’ın İl Başkanlığından alınarak, Erdoğan Dinçel’in atanması ile bir hareketlilik kazanmaya başladı.

Erdoğan Dinçel ilk önce il yönetimini oluşturdu ve ilk icraat olarak Bayram Karadağ’ın görevden aldığı Safranbolu İlçe Başkanı Abdullah Çakır’ı İl Sekreteri yaptı. Safranbolu İlçe Başkanlığına da İbrahim Ayhan’ı atadı.

Bu akşam yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında da teşkilatlar ve seçim ile ilgili önemli kararlar alındı.

Dinçel’in İl yönetimi ise Karabük il genelinde sosyal demokratları tekrar bir çatı altında toplayacak isimlerin bir araya gelmesi ile oluşturuldu.

Erdoğan Dinçel Başkanlığında CHP’nin kısa bir sürede dirilerek, seçimlere iddialı bir şekilde girecek güce ulaşması bekleniliyor.

İşte CHP’nin Yeni İl Yönetimi;

Abdullah Çakır, Eski İl Başkanı Bayram Karadağ’ın görevden aldığı Safranbolu İlçe Başkanı. Karabük’ün tanınmış doktorlarından Gültekin Erdoğan, İl Başkanı Dinçel’in meslektaşı ve CHP Eski Merkez İlçe Başkanı Av. Sinan Kamil chp-diriliyor-1Küçükoğlu, Cengiz Has, Esra Kaymak, Nuri Kırımlı, Selim Gültay, Kamil Yıldırım, Fethi Temelkaya, Geçtiğimiz Yerel Seçimlerde CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olan Cumhur Onkardeşler, Ali Tellioğlu, Onur Varlı, yine geçtiğimiz yerel seçimlerdenCHP’nin Karabük Belediye Başkan Adayı olan Erdal Demir, Mehmet Özcan, Zafer Boyraz, Osman Çelik, Muhterem Ünal ve Müzeyyen Akel.

Editör: Haber Merkezi