CHP KAYYUM KARABÜK İL YÖNETİMİNE ATANAN BAŞKAN VE YÖNETİMİ 14 NİSAN TARİHİNDEKİ KONGRE ÖNCESİ BASIN KURULUŞLARINA DESTEK TURLARINDA BULUNUYORLAR.


 

chp-ziyaret


CHP Karabük İl Yönetiminin istifasıyla birlikte kayyum olarak atanan İbrahim Ayhan başkanlığındaki geçici yönetim, kongre öncesi basın kuruluşlarına destek turlarında bulunuyorlar.

14 Nisan tarihinde yapılacak olan olağanüstü Karabük il kongresi öncesinde basın kuruluşlarını gezen CHP İl Başkanı İbrahim Ayhan ve yönetimi Karabük Net Haber bürosuna da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karabük Net Haber imtiyaz sahibi ve sorumlu editörü Ergün Başkaya’yı ziyaret eden CHP İl Başkanı İbrahim Ayhan’ın yanında il yönetiminden Zeki Karadayı, Şermin Ölmez ve Erdal Demir’de hazır bulundu.

Ziyarette, CHP içinde uzun yıllardır özlenen parti birlikteliğinin sağlanması için çaba sarf ettiklerini ifade eden İl Başkanı İbrahim Ayhan “14 Nisan tarihinde kongreye gideceğiz. İl Başkan adayı olan Zeki Karadayı ve Erdal Demir kardeşim de aynı düşünceleri taşıyarak, parti içinde uzun yıllardır özlenen birliktelik için yönetimde yan yana yer alıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilk önce partimiz içindeki ayrımcılığı ve her zaman bulunan muhalif kanadı kazanarak başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

Emekli eğitimci olan ve parti içinde ilk defa aktif siyasete başlayan İbrahim Ayhan amaçlarını şöyle anlattı;

ibrahim-ayhan“CHP Karabük’te bir türlü hak ettiği yeri yakalayamadı. Bunun en önemli sebeplerinden biri de parti içinde sürekli varlığını koruyan muhalifliğin oluşturduğu ayrımcılıktır. Biz kongreye tek listeyle gitmeyi istiyoruz. Tek liste ile giderken de 7’den, 70’e tüm partililerimizin kabul edeceği güçlü bir yönetimle bu ayrımcılığı ortadan kaldırarak, tüm partililerimizin arasında tam bir birliktelik sağlayarak önümüzdeki seçimlerde başarıyı yakalamayı istiyoruz. Ülkemiz, AKP iktidarında karanlık bir geleceğe doğru sürüklenirken, daha güçlü bir CHP olarak bu gidişata dur demeliyiz ve bunun içinde kol kola olmalıyız.”

CHP’nin artık Karabük’te parti içinde bir kavga ortamına girmeyeceğini de ifade eden Ayhan “Karabük il genelinde parti teşkilatımızın içindeki kısır çekişmeleri ve kavgaları el birliği ile bitireceğiz. İddia ediyorum ki tam bir uyum içinde çalışacak bir il yönetimini kongreden geçireceğiz. Aslında en zor çalışmalarımız kongreden sonra olacaktır. Çünkü derlenip, toparlanmış, tabana inen, vatandaş ile yan yana olan bir CHP’yi Karabük il genelinde ortaya koyacağız ve seçimlerde hedeflerimizi büyük tutacağız.” Dedi.

yazi-23.03.2013İl delegeleri ve partililere de bu düşüncelerini bıkmadan usanmadan anlatmaya çalıştıklarını ifade eden CHP Karabük İl Başkanı İbrahim Ayhan sözlerini şöyle tamamladı;

“Türkiye’nin içinde bulunduğu durum bellidir. AKP Hükümeti 10 yılı aşkındır ülkemizde geri kazanımı zor hale gelen tahribatlar oluşturmaktadır. Bu nedenlerden dolayı tüm Karabüklüler başta olmak üzere, il delegelerimizden ve partililerimizden bize destek vermelerini istiyoruz. Kongre sonrası göreve gelirsek, çok fazla işimiz olacak. Geceyi, gündüze katarak çalışacağız. Başarılı olmaktan başka şansımız yok. Tüm il delegelerimiz ve partililerimiz bize bu desteği vererek, bizi büyük bir çalışmanın içine sokacaklar.” Diye konuştu.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’da, İbrahim Ayhan’ın bu konuşmaları karşılığında “Demokrasilerde, güçlü iktidarların karşısında, güçlü muhalefet olması gerekir. Şu anda Ana Muhalefet partisi olan CHP’nin içindeki birliktelik çalışmalarınızı takdirle karşılıyor ve başarılarınızı diliyoruz.” Diye konuştu.