CHP KARABÜK İL BAŞKANI BAYRAM KARADAĞ’IN GÖREVDEN ALINIP, YERİNE ERDOĞAN DİNÇEL’İN ATANMASI İLE SEÇİM ÖNCESİ BİR DEĞİŞİME UĞRAMIŞTI


İL BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİMİ YAPILDI


chp-1

CHP Karabük İl Başkanlığındaki değişim bu gün gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Safranbolu ilçe teşkilatını görevden alması neden olarak gösterilip, Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan İl Başkanı Bayram Karadağ’ın yerine Erdoğan Dinçel’in ataması yapılmıştı.

Bu gün parti binasında yapılan bir törenle İl Başkanlığı devir teslimi gerçekleştirildi.

Bayram Karadağ, genel merkezden gelen görevden alınma ve Erdoğan Dinçel’in göreve atama yazısını teslim etti.

Karadağ “Kimse bizim kavga etmemizi beklemesin. Biz siyasi hasım değil, siyasi hısımız. Partimin başarıya ulaşması için her zaman hizmetteyim.” Dedi.

Çok sayıda partililerin ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu törende görevi teslim alan Erdoğan Dinçel “Ülkemiz çok zorlu günlerden geçiyor. Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Hiç vakit kaybetmeden il teşkilatını oluşturacağız ve yoğun bir çalışma içine gireceğiz. Kapımızda bir genel seçim var. CHP2nin tabelasına dil uzatanların haddini bildireceğiz.” Dedi.

SAFRANBOLU GÖREVİNİN BAŞINDA

Bir gazetecinin, CHP Safranbolu ilçe teşkilatının eski il başkanı tarafından görevden aldığı hatırlatıldı ve “tekrar göreve iade edilecek mi” diye sorusuna Dinçel “Safranbolu teşkilatı zaten görevinin başında. Çalışma ekiplerimiz ile birlikte bu ve diğer kararları vereceğiz.” Diye cevap verdi.

chp-2“MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM”

“Milletvekili adayı olacak mısınız” sorusuna, Erdoğan Dinçel “Milletvekili adayı olabilmem için yarın istifa etmem lazım. Bir günlük il başkanlığı için mi atamam yapıldı, adaylığım söz konusu değil.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi