chp-erdal-ana-foto


 

CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL DEMİR’İN TANITIM TÖRENİNE, PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HALUK KOÇ KATILDI


 

ERDAL DEMİR “CHP'LİLERİN BAŞKA PARTİLERİN ADAYLARINA GİDECEK NE SATILIK, NE DE ÖDÜNÇ OYU YOKTUR.”


 

HALUK KOÇ “KARABÜKLÜLER ERDAL DEMİR’E VE CHP’YE OYLARI İLE SAHİP ÇIKMALIDIR”


 


Parti Meclis üyesi Halit Toroman ve İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt ile birlikte partisinin Karabük İl Başkanlığında Belediye Başkan adayı Erdal Demir’i tanıtan Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 30 Mart seçimlerinin önlerindeki 3 seçimin ilk ayağı olduğunu ve Türkiye’nin bir yol ayrımında bulunacağı bir seçimi yaşayacaklarını söyledi.

“30 Mart’ta Türkiye ya birliğini, beraberliğini, dirliğini, kardeşliğini koruyarak, yalana, talana, hırsızlığa, yolsuzluğa geçit vermeden namusu içersinde tarih yolculuğuna devam edecek ya da önümüzde yaşadığımız bugünkü sıkıntıların katlanarak artan ve nereye gideceği belli olmayan bir millet olacağız” diyen Haluk Koç, “Bu tercihi yapacak Türkiye’deki 50 milyon seçmen. Onun için 30 Mart yerel özelliklerin yanında genel değerlendirmelerin yapılacağı seçim olarak önümüze geliyor. Oy verirken genel gidişatı da birçok seçmenimiz tarafından değerlendirilecek. Günlük gülistanlık bir Türkiye mi? komplolarla yolu kesilmek istenen bir Türkiye mi? yoksa bugün ki iktidarın her alanda ekonomiden dış politikaya, namustan, hukuktan kamu idaresinde başını belaya soktuğu bir Türkiye mi? Elinizi vicdanınıza koyun. 11 yılda nerden nereye geldik. Bir çıkmazın içindeyiz” dedi.

CHP DİRİLMEYE BAŞLIYOR

Karabük adayı Erdal Demir’in parti binasında yapılan aday tanıtım törenine katılan yaklaşık 500 kişi parti binasına sığmayınca, bina önünde bekledi.

Çok değişik kesimlerden de katılımın gözlemlendiği aday tanıtım törenine gelen kişilerin arasında geçmiş tüm il, ilçe başkanlarının ve yöneticilerinin de çoğunlukla katılımı dikkatleri çekti.

“SATILIK VE KİRALIK OYUMUZ YOK”

Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir ise, partililere hitaben yaptığı konuşmada önümüzdeki dönemde bugünden itibaren çok sıkı bir çalışma içersine gireceklerini söyleyerek,  “Bunu halkımız görecek. CHP’lilerin kesinlikle ne satılık nede kiralık oyu var. Biz bu saatten sonra el ele omuz omuza vererek çalışacağız. Bugün buradan bunu gösterisini yapıyoruz. Kendini sosyal demokrat hisseden Karabüklüler CHP’ye sahip çıkacaklardır. Bundan eminim. Karabük’te neler yapacaklarımızı görecekler. Kimileri gibi üç boyutlu resimlerle insanların kandırıp, vicdanı ile oynayıp, oy avcılığı yapmayacağız. Biz halka ineceğiz. Sıkmadığımız el ve gitmediğimiz kapı kalmayacak” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi