CHP KARABÜK İL TEŞKİLATI 3 GÜNDE TÜM İLÇELERDE DELEGE SEÇİMİ YAPTI


 

DELEGELER YİNE MASA BAŞINDA MI BELİRLENDİ..?


 

SÜREKLİ ELEŞTİRİLEN ESKİ İL BAŞKANI BAYRAM KARADAĞ’DAN NE FARK KALDI..?


 

chp-ne-degisti

CHP Karabük İl ve İlçe teşkilatları hızlı bir şekilde kongre süreçlerine girdi.

30 Ağustos’ta Merkez İlçe’nin kongresi yapılacak olan CHP’de İl Kongresinin ise Eylül ayının ortalarında yapılması bekleniliyor.

Yıllardır kendi akrabalarını masa başında delege olarak yazdığı ve üyelerin katılımı ile delege seçimi yapmadığı yönünde ağır eleştirilere uğrayan eski il başkanı Bayram Karadağ’ı aratmayan mevcut yönetim delege seçimlerini parti üyelerinin haberi olmadan yaptı.

Her hangi bir partilinin vefatı veya başka bir konuyla ilgili SMS yolu ile parti üyelerinin bilgilendirildiği CHP Karabük ilçe teşkilatlarının birçoğu delege seçimlerini sessiz sedasız yaptı ve delegeler belirlendi.

CHP’de ara ara uzun süre Karabük İl Başkanlığı yapan Bayram Karadağ sürekli delege seçimleri yapmadığı ve akrabalarını delege yaptığı iddiasıyla eleştirilere uğramıştı.

Delege imparatorluğu kurduğu yönünde eski il başkanı Karadağ’ı eleştirenlerin şimdi aynı yöntemi uygulaması dikkatlerden kaçmadı.

Delege seçimlerinden haberi olmayan partililer “En azından Bayram Karadağ ‘akrabalarını delege yazıyor’ diye eleştiriliyordu, bunlar Eflani’de ölmüş adamı delege yazıyor. Delege imparatorluğu bitmediği müddetçe CHP’nin Karabük’te başarıyı yakalaması hayal” şeklinde eleştiri yapıyorlar.