chp-adaylari-iddiiali



CHP KARABÜK TEŞKİLATI ADAYLARINI TANITTI


 

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AV. ERDOĞAN DİNÇEL, GÜLSÜM BENİÇ SEÇMENE TANITILDI


 

ERDOĞAN DİNÇEL “KARABÜK HALKINDAN OY İSTEME HAKKIMIZ VAR”


 



 

CHP Karabük İl Başkanlığı 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayları olan Erdoğan Dinçel ve Gülsün Beniç'i törenle partililere tanıttı.

Parti binasında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Fethi Temelkaya, milletvekili adayları Dinçel ve Beniç ile girecekleri milletvekili seçimlerinden başarılı bir şekilde ayrılacaklarını ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

CHP 1. Sıra adayı Av. Erdoğan Dinçel ise Karabük'ün şehir olmasında partisinin önemli payı olduğunu ifade ederek, "Yeniden seçime gidiyoruz. CHP olarak seçime hazırız. Partimiz halkın idaresine saygı gösterdi. Ülkemizin hükümetsiz kalmaması için partimiz elinden geleni yapmıştır. Umarım seviyeli bir seçim olur. Karabük’te seçime girecek olan tüm partilerin adaylarına başarılar dilerim. Ben uzun zamandır siyasetin içindeyim ve partimize hizmet etmekteyim. Biz 8 Kasım ruhu ile bu yola çıktık. 8 Kasım bir kentin ayağa kalkışı ve bir direnişidir. Demir Çeliğine sahip çıkan ve partisinin kararına direnip bu karara karşı çıkan bir ekibiz. Bizim Karabük halkından oy isteme hakkımız var. Karabük'ün tarihindeki önemli gelişmelerde partimizin imzası var." dedi.

chp-adaylari-1Eğitimci Gülsün Beniç de Karabük'ün bir evladı olduğunu ifade ederek, "Kadınlar olarak sesimizi çıkarmalıyız. Bu ülke kolay kolay elde edilmedi. Bu seçimde var gücümüz ile çalışacağız. Bu bizim son şansımız. Kazanmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Ülkemizde olup bitenleri anlatalım" dedi.

Aday tanıtım toplantısının ardından partililer ve adaylar, Kemal Güneş Caddesinde yürüyüş yaparak gövde gösterisinde bulundu.