CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI, MHP’NİN İSTANBUL ESENLER’DEKİ SEÇİM BÜROSUNA YAPILAN SALDIRIDA ÖLEN CENGİZ AKYILDIZ İÇİN KARABÜK İL BİNASINA BAŞSAĞLIĞINA GİTTİ


 

CHP ADAYININ ARDINDAN, AK PARTİ ADAYININ ZİYARET ETMEMESİ MANİDAR BULUNDU


 

 erdal-mhp-ziyaret


Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’ın açtığı seçim bürosuna ziyareti anında bilinmeyen kişiler tarafından silahlı saldırı yapılmış, 7 kişi yaralanmış ve basın danışmanı Cengiz Akyıldız hayatını kaybetmişti.

Provokasyon içerikli bu saldırı sonrası tüm yurt genelinde MHP’liler sert tepki gösterirken, en anlamlı hareket CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir’den geldi.

CHP Karabük adayı Erdal Demir, MHP Karabük İl ve Merkez İlçe Teşkilatının bulunduğu parti binasını ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

MHP’ye başsağlığı ziyaretinde bulunan Erdal Demir “1980’li yıllarda değiliz. Bu talihsiz olay tamamen provokasyondur.  AKP iktidarının ülkeyi değil ileriye, çok daha gerilere getirdiği buradan bellidir. Demokrasinin yerleştiği Türkiye Cumhuriyeti’nde Tayyip yasaları süreci bu hale getirmektedir. Ülkemiz zaten karanlık bir mecraya AKP hükümeti tarafından uzun süredir sürüklenmeye çalışılırken, MHP seçim bürosuna yapılan bu saldırı, tamamen toplumsal bir infial oluşturmaya yönelik harekettir. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz ve bu oyuna da 30 Mart’ta son vereceğiz.” Diye konuştu.

CHP Adayını karşılayan MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut da, Erdal Demir’in bu baş sağlığı ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek “CHP Adayı Sayın Erdal Demir’in böyle bir ziyareti asıl bizim demokrasiyi yaşattığımızı ve yaşadığımızı göstermektedir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilere yapılan provokasyon dolu bu süreçte, ülkemizi hep birlikte savunacağız.” Dedi.

CHP Adayı Erdal Demir’in, MHP’ye yaptığı bu ziyaretin ardından, AK Parti Adayı Mehmet Ceylan’ın ise ziyaret de bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi