toki-ceylan-yaylacik



MEHMET CEYLAN, MAHALLE TOPLANTILARINA BAŞLADI


 

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN YAYLACIK’TA YAPTIĞI MAHALLE TOPLANTISI SIRASINDA TOKİ BAŞKANI AHMET HALUK KARABEL’İ ARAYARAK, YAYLACIK’A UCUZ TOKİ KONUTLARI SÖZÜNÜ ALDI


 



AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, 30 Mart yerel seçim çalışmalarına mahalle toplantıları ile devam ediyor.

Ceylan, partisinin il teşkilatı tarafından Yaylacık mahallesi toplantısına katılarak, vatandaşlara, ucuz konut yapacaklarını, vatandaşın kira verir gibi ev sahibi olacağını söyledi.

TOKİ Başkanının samimi arkadaşı olduğunu ve bunu siyaseten söylemediğini buradan TOKİ Başkanını arayarak Yaylacık' a TOKİ için, ucuz ev yapacağına dair söz veriyor musun diye sorabileceğini belirten Ceylan, vatandaşların yanında TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel' i arayarak " Seçim çalışmalarındayız. Bizim dar gelirli bir mahallemiz var. Yaylacık Mahallesi, burada bir mahalle toplantısı yapıyoruz. Vatandaşlarımız, 'Bu Yaylacık hiçbir hizmet görmedi. Bizler buralarda kiralarla baş edemiyoruz. Bize ucuz, dar gelirli vatandaşlara yönelik ne şekilde ev sahibi yapacak mısınız' diye soruyorlar. Ben sizin adınıza söz verdim bu arkadaşlara. İnşallah Haluk Bey ile geleceğiz buraya ve Yaylacık’tan TOKİ' ye başlayacağız” dedi. Bunun üzerine Ceylan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’in ise, "İnşallah Mehmet Bey. Orada Defterdarlıktan bakalım, hazinenin arazisi var mı? Siz bulabilirseniz arsayı bizde bir o kadar hızlı başlarız. Elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

Belediye Başkan Adayı Ceylan Karabel ile konuştuktan sonra toplantıya katılan vatandaşlara, "Biz onlara uygun arazi buluruz. Devletin arazisini de buluruz. Sizleri mağdur etmeden bütün bu projeleri gerçekleştireceğiz. Bunlar hükümetin desteği ile gelecek olan projeler. Belediye, Hükümet el ele vermek durumundadır. Karabük'ün gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi