AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN KAPANAN VATAN HASTANESİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET EDEREK “YAPILMASI GEREKEN NE VARSA” DİYEREK, DESTEK VERDİ


 

ceylan-vatanzedeAK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, geçtiğimiz günlerde kapanarak faaliyetine son verilen Karabük Özel Vatan Hastanesi çalışanlarını, hastane de ziyaret ederek destek verdi.

Ceylan “Ne yapabiliriz?” noktasında istişare etmeye geldiğini belirterek, işsiz kalan yaklaşık 155 hastane çalışanına destek verdiğini belirtti.

Hastane bahçesinde, çalışanlarla görüşen Mehmet Ceylan şunları konuştu;

“Allah'ın izniyle mağdur olan kardeşlerimize elimizden gelen desteği sağlamaya çalışacağız. Bizler mağdur kardeşlerimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya çalışacağız. Uzun zamandır sıkıntı içerisinde olduğunuzun farkındayız. Bütün sıkıntılara rağmen bölgemize hizmet etmeye gayret ediyorsunuz. Bunun farkındayız. Ben şahsım ve Karabük halkı adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sıkıntılarınızı paylaşmak adına buraya geldik. Ne yapabiliriz, bunu konuşmak için geldik. Ne gerekirse gayret edeceğiz. Vali Bey ile de görüştüm. Eksik olmasın onlarda ilgileniyorlar. Kaç defa yetkililer ile görüşmüşler. Bu hastanenin yaşaması gerekiyor. Bu inanç içerisindeyiz. Vatan Hastanesi uzun yıllar Karabük'e hizmet etti. Karabük'ün en eski özel hastanesi burası. Bu hastanemizin yaşaması inancı içerisindeyiz. Şahsen elimizden gelen gayreti sonuna kadar kullanacağız. Sizin de artık dayanma gücünüz de kalmadı, bununda farkındayız. O açıdan sizlerle bu sorunlarınızı paylaşalım. Neler yapabiliriz, bunları konuşalım diye geldik. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Tabi ki bir özel sektör kuruluşu burası ama Karabük'ün kamuoyu baskısıyla burayı yaşatmaya çalışacağız. Bu işletmenin ne sorunu varsa, onu çözme noktasında gayret ederiz. Dolayısıyla hedefimiz burayı yaşatmaktır. Sizlerin de şuanda olduğu gibi işinize sahip çıkıp, Karabük'e en iyi hizmeti tekraren yapmanızdır. Ben Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin Bey'e de bizzat haber vereceğim, zaten kendisinin haberi var bu konudan ama konunun ciddiyetinden bahsedeceğim. Kendilerinden de bu konu hakkında yardım isteyeceğiz. Onu da devreye sokacağız. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.”

Editör: Haber Merkezi