AK PARTİ KARABÜK ADAYI MEHMET CEYLAN, KARABÜK'ÜN TÜM MAHALLELERİNİ GEZEREK VATANDAŞLARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR


 

CEYLAN "MAHALLELER, KATRAN KOKULU ASFALTLA DÖŞENMİŞ. BİZİM HALKIMIZ BUNU HAK ETMİYOR"


 

mahalleler-ceylan


AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, esnaf gezilerinden sonra mahallelerde de toplu olarak iktidara yürüyüş çalışmaları yapmaya başladı.

Karabük’ün mahallelerini adım gezdiğini ifade eden Ceylan “Karabük'te adım atmadığımız yer kalmayacak” dedi.

Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan Atatürk Mahallesinin kentin en eski mahallelerinden biri olduğunu ifade etti.

Ceylan “Buralar cazibe merkezi olması gerekirken, hiçbir yatırım yapılmamış. Ne yapılmış göstermelik, seçim yaklaşırken ciğerleri yakan katrandan bir asfalt atılmış, o da diğer mahallelerde olduğu gibi yamalı, delikli  - S – çiziyor. Tek kelime ile katran kusuyor, dökülüyor, hiç bir işe yaramamış ” dedi.

Ceylan, Atatürk Mahallesinin Karabük Belediyesi tarafından gereken ilgiyi ve alakayı görmediğini, buralara sadece seçim yaklaşırken ciğerleri yakan katrandan bir asfaltlama çalışmasının yapılmış olduğuna dikkati çekerek, vatandaş dertli olduğunu ifade etti.

30 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Mehmet Ceylan “Belediye Başkanı olduğumda bu mahallelerimizin makus tarihini değiştireceğim. Buralarda vatandaşlarımız çok dertli. Bir asfaltlama çalışması yapılmış ama gelin görün gerçekten çok kötü bir vaziyette. İnsanın ciğerlerini yakan, ara yollarda yürümeye engel olan bir asfalt yapılmış. Bizler belediye başkanlığına geçtiğimizde, buralarda çok güzle çalışmalar yapacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle buralar cazibe merkezi haline gelecek. Kimseyi mağdur etmeden toplu konutlar gerçekleştirip, bu mahallelerdeki kardeşlerimizin rahat ve modern yerlerde oturmalarını sağlayacağız. Karabük genelinde de çok önemli çalışmalarla şehrimizin çehresini değiştireceğiz. Çılgın projelerle, çok modern bir Karabük bizleri bekliyor.” dedi

 

Editör: Haber Merkezi