ceylan-sandik-baskanlari


 

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN BAZI MAHALLELERİN SANDIK KURULU BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPTI


 

CEYLAN “İNSAN ODAKLI HİZMET VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK” DİYOR


 



AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan dün akşam Adatepe, Ergenekon, Yenişehir ve Şirinevler Mahalleleri Sandık Kurulu Başkanları ile bir toplantı yaptı.

AK Parti Adayı Mehmet Ceylan, partisinin sandık kurulu başkanlarına şu açıklamalarda bulundu;

“30 Mart Mahalli seçim dönemine girmiş bulunmaktayız. Öncelikle seçimin ülkemiz ve Karabük'ümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Her seçim önemlidir; ama bu seçimler ülkemizin, partimizin, hükümetimizin geleceği açısından bambaşka bir seçim olduğunu ifade etmek isterim.

Bugün sizlerle bir teşkilat çalışması yapıyoruz. Sandık Kurulu Başkanları Toplantısı. Sizlere Belediye Başkanı olarak seçildiğimizde ne tür bir belediyecilik yapacağız bunları anlatmak isterim.

Karabük'te sizlerle yapacağımız çok işler var. Karabük'ü ekonomik ve sosyal anlamda geliştirmemiz şahlandırmamız gerekiyor. Hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak, değerli Başbakanımızın desteğini arkamıza alarak Karabük'ü inşallah 21.yüzyıla taşıyacak modern bir kent haline getirmek için çalışacağız.”

NASIL BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ
Ceylan, nasıl bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını anlatarak, “Sizlerin çalışmasıyla ve Allah'ın izniyle seçildiğimiz takdirde, insan odaklı bir belediyecilik anlayışını inşallah Karabük'te hakim kılacağız. Her şey insan için olacak. Politikamızın temelinde insan odaklı bir hizmet anlayışı bulunmaktadır.” Diye konuştu.

NEDİR İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI
‘İnsan Odaklı’ ne demek olduğunu anlatan Mehmet Ceylan şunları söyledi;

“Belediyeler vatandaşın devlet dairesi nezdinde en yakın devlet kurumlardır. Vatandaşımızın ne işi olursa olsun öncelikle belediyeden bir hizmet almak durumundadır. O açıdan vatandaşımıza bir an önce güler yüzlü bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız.

Vatandaşımızı kucaklayan bir anlayışla vatandaşımıza sahip çıkacağız. Vatandaşımızın derdini dinleyip onu derdi ile dertlenecek onun sorununu çözmek için azami gayret sarf edeceğiz. Bu hizmetleri yapabilmek için Belediye personelimizi de motive edeceğiz. İşçimizin memurumuzun yanında olacağız, maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz; ama onlardan da güler yüzlü bir belediyecilik anlayışını çalışkan Belediyecilik anlayışını isteyeceğiz.”

KATILIMCI BELEDİYECİLİK
Ceylan toplantıda yaptığı konuşmasında “Şehirde alınacak kararlarda yapılacak işlerde şehir halkının fikirlerini alacağız.” Diyerek konuşmasını şöyle tamamladı;

“Örneğin bir mahalleye bir şey yapılacaksa, öncelikle mahalle sakinlerine sorularak, çalışmalar yapılacaktır. Katılımcı bir anlayışla şehir yöneteceğiz. Modern Belediyecilik budur. Dolayısıyla değişimi ve dönüşümü sağlayacağız. Güler yüzlü kapsayıcı katılımcı bir anlayışla belediyeyi yöneteceğiz.”

Editör: Haber Merkezi