AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN "HER ŞEY KARABÜK İÇİN"


cyln-iddia


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, her şeyden önce tek hedeflerinin Karabük'ü 21. yüzyıl Türkiye'sinde tam anlamıyla hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerini devam ettiren AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, seçim çalışmalarına ara vermediklerini, çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydederek "Bizler Karabük'ümüzü 21. yüzyıl Türkiye'sinde tam anlamıyla hak ettiği yere getirmektir. 11 yıldır Hükümetimiz Karabük'e ihtiyaç duyduğu tüm yatırımları yaptı ve yapmaya da devam etmektedir. Üniversitesi, KARDEMİR'i, Yüzme Havuzu, Stadı bunun gibi birçok yatırım hem yapıldı hem de daha önceden yapılmış yatırımları iyileştirme çalışmaları ile gerçekten gereken önemi Hükümetimiz Karabük'ümüze verdi. Tabi bunları yaparken bir yandan da yeni yatırımlar için çalışmalar olacak. Allah nasip ederse 30 Mart'ta Belediye Başkanı olursak bizlerde Belediye ve Hükümet el ele vererek şehrimiz için daha çok çalışacağız. Karabük'ü bu görünümünden kurtarmak için ne yapılması gerekiyorsa daha fazlasını yapacağız." dedi.

Karabük'e yapılan birçok yatırımın altında imzasının olduğunu da ifade eden Ceylan, "Karabük'e, Milletvekilliği dönemimde, Kalkınma Bakan Yardımcılığı dönemimde birçok yatırımın gelmesinde katkım oldu. Yapılan yatırımların altında bizzat imzam bulunmaktadır. Ben bu aktif çalışmalarımı Allah nasip ederse Belediye Başkanı olarak seçilirsek o zaman da Belediyecilik anlamında Karabük' e gereken yatırımların yapılması için çaba sarf edeceğim ve elimden gelen ne varsa en iyisini yapacağım. Şuanda seçim çalışmaları kapsamında birçok mahallemizi ziyaret ettik. Bizlerden talepleri oluyor ve inşallah Belediye Başkanı olduğumuzda ilk işimiz bu sıkıntılara çözüm üretmek olacak. Bizler Karabük'ümüz için bu kutsal göreve çıktık ve Allah nasip ederse bu yolda da muvaffak olacağız" dedi.