ceylan-kurtulus-ana-foto



MEHMET CEYLAN SEÇİM BÜROLARININ AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMALARI HER GEÇEN GÜN SERTLEŞTİRİYOR


 

ÖMER AYAR “KARABÜK’TEKİ ASFALT YOLLAR PATATES TARLASI GİBİ”


 

CEYLAN “FAKİR, FUKARADAN TOPLANAN SU VE EMLAK PARALARI İLE NE KADAR HİZMET VERİLEBİLİR. ANKARA’DAN DESTEK ŞART.”


 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından oluşturulan seçim bürolarının açılışları devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından hafta sonu Kurtuluş Mahallesi ve Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi seçim büroları açılışı yapıldı.

Açılışlara Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, İl Kadın Kolları Ayfer Şahin, İl Gençlik Kolları Özkan Çetinkaya, 23. dönem Milletvekili Cumhur Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim Büroları açılışında ilk olarak söz alan İl Başkanı Ömer Ayar "Karabük merkez ilçe noktasında istediğimiz çalışmaları gerçekleştirdiğimizde Karabük'ün belediye başkanını da AK Partimizde bir kardeşimize AK Parti anlayışı ile AK Parti misyonu ile yönetebilecek bir kardeşimize teslim etmek istiyoruz" dedi.

Karabük'te merkez ilçe hariç diğer ilçelerde AK Parti Belediye Başkanları ile yönetilir durumda olduğunu kaydeden Ayar konuşmasına şöyle devam etti;

"Kafamızda olayı yorumladığımızda merkez ilçedeki belediyecilik anlayışı ile ilçelerdeki belediyecilik anlayışı ve bunu yanında hizmetleri ve sosyal anlamdaki belediyeciliği asıl olduğu aradaki farkı çok net görebilmemiz mümkün. Hemen yanı başımızda Safranbolu geçtiğimiz yollar yol değil. Safranbolu'da pırıl pırıl bir asfalt döküldü, insanlar bu hizmetleri seve seve şevkle kullanıyor. Lakin Karabük'e geldiğimizde dökülen asfaltlar sıcakta 'S' çiziyor, soğukta patates tarlasına dönüyor ve bir kokusu var ki geçtiği yerde bir ay halkın ciğerlerini yakıyor. Buda yetmiyor, Belediye Başkanı demek şehri emin demek, şehrin emin olduğu insan demek insanlara güler yüzlü, kapısını açan, dertlerini dileyen, onlarla samimi bir şekilde iletişim içinde olan ve problemlerini çözen insan demektir. Karabük'te sert tavırlı, agresif bir yönetim anlayışına da dur demek lazım. Seçim aylarında 5 bin işçi sözü verip de tutulmayan bu sözün hesabını sormamız gerekiyor. Seçim günlerinde organize sanayide atılan fabrika temellerinin bugün halen aynı pozisyonda kalmasının hesabının sorulması gerekiyor. Biz inanarak samimi bir şekilde yola çıktık ve sizlere inanmış, samimi, güler yüzlü bir belediye başkan adayımızı getirdik, önünüze koyduk. Bilgisine, donanıma, hizmet anlayışına, vizyonuna inanıyor ve güveniyoruz. Muhtemel ki birçoğunuz sayın başkanımızın projelerini takip etmiş, izlemiştir. İki animasyonumuzun da görüntülerini izlemişsinizdir. Karabük'te nasıl bir şehircilik, Karabük'ün nasıl bir kent olabilirliğini işte oralarda bütün halkımızın ceylan-kurtulus-1gözleri önüne seriyoruz. Karabük'ü dar çarşı yapısından kurtarıp, yeni bulvarlar, sosyal alanlar sunacak bir projemiz, gar sahasına uygulanmak içi hazırlandı. Devlet Demir Yollarını Karabük'ün içinden çıkartıp,  Karabük'ün kenarına atıp, Karabük'ün her tarafının vatandaşlarımızın hizmetine sunulması imkanını açıyoruz. Bunun yanında hepimizin şikayet ettiği bir konu, Karabük akşam yediden sonra hayatı biten bir kent. 32 bin öğrencimiz hayatını Safranbolu'da devam ettiriyor. Bu kardeşlerimizi de Karabük'e çekebilmeliyiz. Bu kardeşlerimizde Karabük'ün ekonomisine katkı sağlamalıdır. Bunun adına da Kanal Karabük olarak yaptığımız üniversite noktasından başlayıp mavi şehre kadar devam edecek olan kanal Karabük projemiz öğrencileri gelip vakit geçirebileceği, sosyal yaşam imkanı bulabileceği ve bizlerinde çocuklarımız ile vakit geçirebileceğimiz sosyal belediyecilik adına yapılabilecek güzel bir hizmettir. Biz sizlere inanarak bu yola çıktık. Biz sizin samimiyetinize, sizin samimiyetiniz karşısında kendi samimiyetimize inanarak bu yola çıktık. 12 yıldır Karabük'e yaptığımız hizmetler bundan sonrası için duruşumuzun ve hizmet anlayışımızı ifade etmek adına sizler için bir referans olacaktır diye inanıyoruz. 30 Mart’ta oyunu oyunla bozalım diyoruz."

İl Başkanı Ömer Ayar'ın konuşmasının ardından Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ise 11 yıllık iktidarları döneminde Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri birçok başarıyı Karabük'te de gerçekleştirdiklerini belirterek "Hükümetimizin desteği ile Karabük'ün beklediği yatırımları bir bir gerçekleştirdik. Şuradan iddia ediyorum. Değerli hemşerilerim zaman zamanda bize laf atıyorlar, ya işte ‘11 yıldır iktidardasınız Karabük'te ne yaptınız’ şeklinde kara propaganda yapılıyor. Bakın buradan iddia ediyorum size 11 yıllık iktidarımız döneminde hükümetimiz tarafından yapılması gereken ne varsa yapıldı. ‘Ne yaptınız’ diyenlere sormanızı istirham ediyorum. Ne yapmadı ki deyin. 10 yıl önce Karabük'ün ekonomisi dibe vurmuştu. KARDEMİR dibe vurmuştu. Şuanda KARDEMİR'den 6 bin 500 kişi ekmek yiyor. Nasıl oldu bu, AK Parti geldi ve ilk hazırladığımız KARDEMİR raporu oldu. 10 yıl boyunca borçları ertelendi. KARDEMİR, bizim dönemimizde şaha kalktı" dedi.

"KARABÜK'Ü 3 YILDIZI BİZİM SAYEMİZDE YILDIZLAŞTI"
Ceylan "Karabük'ün 3 yıldızı var diyorlar. Bu yıldızları, yıldız yapan AK Parti'dir. KARDEMİR, bugün yıldız haline gelmişse, AK Parti sayesinde oldu. Diğer yıldızı üniversite diyorlar. Evet, Karabük Üniversitemiz bizim yıldızımız, bundan hiç şüphemiz yok. Peki, Üniversiteyi kim kurdu. Biz kurduk. 10 yıl önce üniversite mi vardı. Çok şükür bacasız sanayi niteliğinde 32 bin öğrencisi olan, bin 500 çalışanı olan, 3-4 yıl içinde 60 bine yükselecek olan koskoca bir üniversiteyi biz kurduk. Karabük'ün diğer bir yıldızı Karabüksporumuz. Karabükspor nasıl bu hale geldi? KARDEMİR olmasa, Karabükspor bu hale gelebilir miydi? Bunu kimse inkar etmesin. KARDEMİR'İ ayağa kaldırarak dolayısıyla Karabükspor'u da ayağa kaldırmış olduk. Tekrar diyorum, kimse inkar etmesin. Bu üç yıldızda AK Parti sayesinde yıldız oldu. Biz birçok yatırım gerçekleştirdik. Hükümet olarak Karabük'ümüze ne gerekiyorsa yapıldı. Hani nerde 5 bin kişilik iş sahası? Bunların hepsi diyorlar ki İŞ KUR kayıtlarına bakın. O İŞ KUR kayıtları devletin katkısıyla devletin yatırımları ile oldu. Bizler inşallah 30 Mart'ta Belediye Başkanı olduğumuzda işsizlikle mücadele edeceğiz. Karabük'ü ayağa kaldıracak, yeniden imar edecek büyük projelerle geliyoruz. Ticari alanlar yapacağız. Altlarına otoparklar yapacağız. Onların yaptığı gibi değil. Gerçek anlamda nasıl bir kent meydanı yapılırmış göstereceğiz ve beton yığını olmayacak. Binlerce ağacı bir gecede kestiniz, bari altına otopark yapında şehrin park sorununu çözün. Mevcut MHP'li Belediye Başkanı arkadaşımız diyor ki ‘ben Ankara'dan 5 kuruş istemeyeceğim.’ Sen fakir, fukaranın ödediği su parasıyla, emlak vergisiyle ceylan-kurtulus-2bir şeyler yapacağın yere Ankara ile iyi ilişkiler kurup, daha fazla yatırım getirsene, asıl marifet budur. Allah'ın izniyle biz bu projeleri Hükümetimizin desteği ile Karabük'e bir bir kazandıracağız. Devlette, Hükümet te, Bakanlıklar da, siyaset te 33 yıllık bir geçmişe sahibim. Bu tecrübemi 5 yıllık bir süreç için sizlerin hizmetine sunuyorum. Sizlerin hizmetkarı olmaya geliyorum. Size efendilik, patronluk yapmak için değil, hizmetkarınız olmak için geliyorum. Bakın ben size 5 yıl boyunca sizlerin hizmetkarı olacağıma söz veriyorum ama diğer arkadaşlardan da bunu bekliyorum. Diyemiyorlar, çünkü 1 yıl sonra milletvekilliği seçimi var. Niyetleri milletvekili olmaktır. Bu projeleri kim yapacak. Allah aşkına ortaya koyduğunuz bu projeleri nasıl yapacaksınız. Etik mi bu,  çıkın milletin karşısına ‘ben 5 yıl boyunca görevimin başındayım’ deyin, hizmete talip olun. Oldu ya seçildin, 10 ay sonra istifa edip gideceksin. Bu açıdan bu seçim önemli,  istikrar açısından önemli." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi