AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR


 

CEYLAN, KEMALOYMAN SANAYİ SİTESİ İLE ÇARŞI MERKEZİNDEKİ MAKO ÇARŞISI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ


 

ceylan-gezi-ana-foto


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan hemen her gün ayrı yerlerde ziyaretlerde bulunarak, Karabüklü vatandaşların dertlerini tek tek dinliyor.

30 Mart Yerel seçim çalışmalarına her geçen gün hız veren Belediye Başkan Adayı Ceylan, partisinin İl ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte Kemaloyman mevkiindeki Antepoğlu Sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Mehmet Ceylan "Sanayi Esnafımıza destek vermek durumundayız. Çünkü bu kardeşlerimiz ekmeğini alın teriyle kazanan insanlar. O açıdan, onlara destek vermek bizim boynumuzun borcu" dedi.

Kemaloyman’daki Antepoğlu Sanayi Sitesi'nin şehrin girişinde en gözde yerde olduğunu ve sanayi sitesine yeterince hizmetin gelmemiş olduğunu kaydeden Ceylan, konuşmasına şöyle devam etti;

"Buranın başta yollarının derhal asfalta ihtiyacı var. Diğer taraftan, çevre düzenlemesinin kesinlikle yapılması gerekiyor. Bilindiği üzere seçim beyannamemizde de ifade ettiğimiz üzere şehir girişlerini mutlaka yeniden düzenleyeceğiz. Şehir girişlerini güzelleştirip, yeşil bir alandan şehre girişleri sağlayacağız. İşte o alanlarda da ilk etapta Kemaloyman Sanayi Sitesi çok önem arz etmektedir. İnşallah bu bölgeye bir şehir giriş kapısı yaparak, bu şehri motive eden, güzel bir görünüm kazandıracağız. Site içerisinde yollar çamur içinde, buraların derhal asfaltlanmasını gerçekleştirerek çevre temizliğini yapacağız. Diğer taraftan bu bölgeye doğalgazı getirerek bu sorunu da çözeceğiz. Sanayi esnafımıza destek vereceğiz. Onların yanında olacağız. İnşallah bütün sanayi bölgeleri olmak üzere, Kemaloyman Sanayi Sitesi'ni de güzelleştireceğiz."

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan; "Tüm vatandaşlarımızın ve esnafımızın ellerini sıkacağız, onların dertleri ile dertlenip, mutlulukları ile sevineceğiz" dedi.

AK Parti Adayı Ceylan dün de partililer ile birlikte Mako Çarşısı'nda esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini ve seçim çalışmaları boyunca tüm vatandaşların ellerini sıkacaklarını kaydeden Ceylan konuşmasına şöyle devam etti;

"Bizler AK Parti olarak, vatandaşın partisi olarak hep halkımızın yanında olduk. Seçimlerden öncede zaten hep vatandaşımızın yanında olduk. Allah nasip ederse Belediye Başkanı olduğumuzda da Karabüklü hemşerilerimizin yanında olacağız. Onların dertleri ile dertlenip,  sorunları ile tek tek ilgileneceğiz. Projelerimizi hayata geçirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hükümet ve Belediye el ele verip, Karabük'ümüzü kalkındırmak için uğraşacağız. Karabük'ümüz her şeyin en iyisine layık. Bunu kimse unutmasın. Bizler Üniversitesiyle, Araştırma Hastanesiyle, Filyos Liman Projesi ve bunu gibi birçok yatırım ile Karabük'ümüzün adını duyurduk. Belediye Başkanı olduğumuzda da hayata geçireceğimiz Mega Projeler ile daha da güzel ve gelişmiş bir şehir olacağız. Karabük'ümüzün çehresini değiştireceğiz. Yapacağımız projeler basit projeler değil her biri inanılmaz rakamlara mal olacak fiyatlarda ama bizler bunların alt yapısını ayarladık, gerekli görüşmelerimizi yaptık. Allah'ın izniyle de Belediye Başkanı olduğumuzda da bu projelerin hepsini hayata geçireceğiz."

 

Editör: Haber Merkezi