AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN "VATANDAŞLARIMIZI GECEKONDULARDAN KURTARACAĞIM"


 

gecekondular-ceylan


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, 30 Mart Yerel Seçimlerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, partililerle birlikte Karabük PTT Başmüdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ardından da Namık Kemal Mahallesi'nde bir takım ziyaretlerde bulundu.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Ceylan, Namık Kemal Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyarette vatandaşları gecekondu evlerden kurtaracağını söyledi.

Ceylan, "Yenimahalle'de bulunan vatandaşlarımızı gecekondulardan kurtaracağım. Bu mahallede oturan vatandaşlarımızın rahat etmesi için ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım. Bu mahalleler gereken ilgi ve alakayı görmemiş; ama bizler nasip olunca belediye başkanlığına geçtiğimizde bu mahallelerimize gereken ilgi ve alakayı göstereceğiz. Sizleri bu gecekondulardan kurtaracağım, çoluğunuza çocuğunuza sahip çıkacağım. Kimseyi mağdur etmeyeceğim. Yenimahalle olsun diğer mahallelerimiz olsun hepsi ile tek tek ilgileneceğim. Kimseyi mağdur etmeden tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi.

"BİZ KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ"
Namık Kemal Mahallesinde vatandaşları ziyaret esnasında Belediye de çalışan müteahhit işçileri ile karşılaşan Ceylan, vatandaşların arasında dedi kodular yapıldığını da söyleyerek, “Mehmet Ceylan, belediye başkanı olduğunda taşeron işçileri çıkaracakmış, gibi sözler söyleniyormuş. Bunlar dedi kodu. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız. Bunlara inanmayın. Allah nasip eder belediye başkanlığına geçtiğimizde taşeron işçilerimizin durumunu düzelteceğiz. Parasal anlamda iyileştirmeler yapacağız" diye konuştu.

 

20140227AW020022_01

 

20140227AW020022_02

Editör: Haber Merkezi