AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN SAHALARA İNDİ VE ÇALIŞMALARINA HIZ VERMEYE BAŞLADI


 

CEYLAN, ESNAFLARI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI TEK TEK ZİYARET EDİYOR


 

ceylan-ana-foto


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan seçim çalışmalarına yavaş yavaş hız vermeye başladı.

Son iki gündür esnaf, tüccar ve sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret eden Mehmet Ceylan, kendisine gösterilen ilgi, alakadan son derece memnun.

Esnafları ve tek tek tüm ticarethaneleri ziyaret eden Ceylan, caddelerde de vatandaşların hatırını sordu.

Halkın ilgi ve alakasından son derece memnun kaldığı gözlemlenen Ceylan, Eskipazarlılar Derneğini, Karabük, Bartınlılar Derneğini, Memur Sen Karabük Temsilciliğini ziyaret etti.

Bir gün sonra da Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Mehmet Ceylan, tek tek tüm işyerlerine girerek, Ak Belediyeciliği Karabük’e getireceklerini ve esnafın yanında yer alacak bir yerel idare anlayışına sahip olduklarını anlattı.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’i ve Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’u ziyaret etti.

Ceylan’ın Emekliler Cemiyeti ziyaretinde çok sayıda emeklinin bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

En son Emekliler Derneğini Ziyaret Eden Mehmet Ceylan, burada " Bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu seçim hem ülkemiz için hem de Karabük'ümüz için hayırlı olur inşallah.” Dedi.

Karabük Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde, Karabük'te güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile halka hizmet edeceklerini belirten Ceylan; "Biz insan odaklı Belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz ardı etmeden çalışacağız. Belediyede güler yüzlü hizmet anlayışını hakim kılacağız. Karabük Belediyesini sosyal belediyecilik ile buluşturacağız. Diyalog içinde, ortak akılla belediyeyi yöneteceğiz" diye konuştu.

 

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ


 

Editör: Haber Merkezi