KALKINMA BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN, KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN YAŞLI VE HASTAYMIŞ..!


 

ceylan-yaslivehastaymis


Karabük Haber Gazetesinin haberine göre, 2 dönem Karabük Milletvekilliği yapan, Safranbolu Belediyesi Eski Başkanı ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan Karabük Belediye Başkan Adaylığı için yaşının ve sağlığının müsait olmadığını açıkladı.

Önümüzdeki yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti Karabük Belediye Başkanı adaylığı için adı geçen Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Yaşı ve sağlığı daha iyi olan arkadaşlar olduğunu, partisinin de en iyi adayı elbette bulacağını söyledi;

Ceylan “Tabi belediye başkanlığı çok onurlu, meşakkatli ve kutsal bir görevdir. Halka hizmet etmek hakka hizmet etmek anlamında bir göre. Hemşerilerimiz ve bazı basın yayın organların da benim belediye başkanlığına aday olacağım ile ilgili çeşitli haberler yapılmakta. Bunlar kader kısmet işidir. Ben kendilerine teşekkür ederim ama şunu ifade etmeliyim ki, ben hiçbir zaman bir hesap içerisinde olmadım. Hiçbir zaman bir yere talip de olmadım. Bunlar partimizin yetkililerinin bileceği işlerdir. Bazı basın organları yazıp çiziyor eksik olmasınlar ama benim gündemimde şuan da böyle bir şey yok. Daha vakit erken, parti yöneticilerimiz bunları çok ince bir şekilde analiz edip takdir edeceklerdir. Yaşı ve sağlığı benden çok daha müsait arkadaşlarımız var. En iyi adayı partimiz elbette bulacaktır. Bakıp göreceğiz, Mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah. Şuan bizim gündemimizde böyle bir şey yok.” Diye konuştu.

Ceylan’ın Karabük Belediye Başkan Adaylığı için yaşını ve sağlığını öne sürerken, 2015 Genel seçimlerinde Milletvekilliği Adaylığı için de aynı sorunlarını öne sürüp sürmeyeceği ise şimdiden tartışma konusu oldu.