CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CEVDET AKAY TÜM CHP’LİLERE BİR ÇAĞRIDA BULUNDU


 

CEVDET AKAY “KARABÜK’TE BU SEFER ‘CHP’ DEMEK VE DEDİRTMEK İÇİN GELİN BİRLİKTE OLALIM


 

cevdet-akay-chp-cagri

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Cevdet Akay, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

29 Mart Pazar günü yapılacak olan önseçimde milletvekili adaylık listesini belirleyecek olan CHP üyelerine çağrıda bulunan Cevdet Akay, 7 Haziran Genel seçimlerinde bu sefer CHP demek ve dedirtmek için destek istediğini açıkladı.

Cevdet Akay “Karabük il oldu olalı CHP olarak TBMM’de temsil edilememenin ezikliğini tüm sosyal demokrat vatandaşlarımız kendi içinde yaşıyor. ‘Bunu nereden biliyorsunuz’ diyecek olursanız, kendimden yola çıkıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sefer iddialı olduğumuzu tüm hemşerilerimiz bilsin istiyorum.” Dedi.

29 Mart Pazar günü yapılacak olan önseçim ile CHP’nin Karabük Milletvekili Aday listesini belirleyecek olan CHP üyelerine seslenen CHP Aday adayı Cevdet Akay “Karabüklü hemşerilerimle yaptığım sohbetlerde, CHP olarak TBMM’ye Milletvekili göndermekte yıllardır istekli olduklarını ve umutlarının bu yönde bulunduğunu görüyorum. Vatandaşımızın bu dinamizmini aktive edecek gücü kendimde görüyorum. Değerli üyelerimiz bu sefer CHP demek ve dedirtmek için bana destek versinler. Onların umutlarını ve uzun yıllardır taşıdığı isteklerini yerine getireceğime inanıyorum. Gereken tek şey sosyal demokratların birlik ve beraberlik ruhunu iddialı bir aday ile güçlü hale getirmektir. Güçlü bir CHP için, güçlü adaylar ile yola çıkacağımıza bu sefer hep birlikte inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi