Kısa adı KARDERFED olan, Karabük Dernekler Federasyonu 3.Olağan Genel Kurulu İstanbul Koşuyolu Mod Restaurant da yapıldı


 

Tek liste ile gidilen genel kurulda Cevdet Akay yeniden seçilerek güven tazeledi. Genel Kurula, TÜMBİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 75 delege,  KARDERFED üyesi derneklerin başkan ve yöneticileriyle, davetliler katıldı.

Genel kurulda ilk olarak KARDERFED kurucularından Ali Rıza Öztepe kısa bir konuşma yaparak; “Karabük iş adamlarının büyük toplantı yapıp kimin ne iş yaptıklarını öğrenelim” dedi. KARDERFED Denetleme Kurulu üyesi olan aynı zamanda Yeniceliler Derneği’nin kurucularından biri olan Ertan Akça ise yaptığı konuşmada;  “KARDERFED Karabük yurt genelinde eğitimde 2. Sırada yer alması büyük onur verici olduğunu.” söyledi.

Ef-Bir Dernek Başkanı Erol Ulubaş ise yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek Karabüklülerin İstanbul’da sesini duyurması için birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurguladı. TÜMBİAD Genel Başkan Yardımcısı Can Çobanoğlu ise, Karabük’ü  takdir ettiğini Türkiye’de en çok sesini duyurabilen iller arasında olduğunu ifade etti.

Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Cevdet Akay katılımcılara teşekkür ederken, görev yaptıkları sürece her zaman Karabük’ün yanında olduklarını belirtti.

Akay “Karabük’ün tanıtımı da bizim için diğer bir önemli konu idi ve bu alanda da ciddi çalışmalar yaptık. İstanbul’da ki değişik organizasyonlara iştirak ederek ilimizin tanıtılmasını sağladık. Birlik ve beraberlik içinde bundan sonra da kaldığımız yerden devam etmeyi temenni ediyorum.” dedi.

Yapılan Genel Kurulda Cevdet Akay Başkanlığında ki yeni federasyon yönetimi şu isimlerden oluştu;

cevdet-akay2YÖNETİM KURULU (ASİL)

Cevdet  AKAY

Osman KAYA

Necmi KANDEMİR

Erol ULAŞ

Ali KAYA

Mevlüt BODURLAR

Hülmi KÖMÜ

Muammer MISIRLIOĞLU

Seyfettin TETİK

İlhan ÜNSAL

Özgür ULUPINAR

Mehmet SEMİZ

Muhsin ARSLAN

Hüseyin KILIÇ

Cevat ATİK