KARABÜKSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRLÜK TEKLİFİNDE BULUNDUĞU ŞİFO MEHMET’İN YARIN VERECEĞİ CEVAP KESİNLEŞTİ



ŞİFO MEHMET, KARABÜKSPOR’UN TEKLİFİNE “HAYIR” DİYECEK


 

 

sifo-mehmet-hayir


Karabükspor‘un önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışında Mehmet Özdilek ile bir süredir görüşmeler yapılmış ve kendisine teknik adamlık teklifi yapılmıştı.

Karabük Net Haber’in edindiği bilgilere göre, futbol camiasında Şifo Mehmet olarak tanınan Mehmet Özdilek, Karabükspor ’un bu teklifi karşısında birkaç gün düşünme süresi istemişti.

Antalyaspor’da uzun süre emek veren tanınmış teknik adam Mehmet Özdilek’in, yarın Karabükspor’a vereceği cevabın “Hayır” olacağı bilgisini edinen Karabük Net Haber, bu cevabın nedenlerine de ulaştı.

Şifo Mehmet’in yakın çevresine “Antalya’da 5 yıl çok yoruldum. Mustafa ve Murat Yolbulan çok iyi insanlar fakat Karabükspor ’da çok iş var. Doğru dürüst sosyal tesisi yok. Stadı bile bitmiş değil. Karabükspor ‘da başarı elde edilmesi ve ligde kalınması için eksikliklerin giderilmesi gerekir. Benim için para da ikinci planda. Tüm bu sebeplerden dolayı Karabük’ün teklifine üzülerek hayır demeye karar verdim ve bu kararımı yarın onlara açıklayacağım” dediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi